מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חילבה להגברת החלבעינת22/12/2008
היי אני לוקחת כיום 3 פעמים ביום לפני כל ארוחה 3 כדורי חילבה בהמלצתכן. עד היום רכשתי 3 קופסאות ואני עומדת לסיים את השלישית. האם אתן ממליצות להמשיך לקחת את הכדורים? האם יש להן תופעות לוואי (אחרי הכל מדובר ב-9 כדורים ביום) בהנחה שלביתי לא מפריע טעם החלב. אגב אני יכולה להעיד שהיא שבעה כשהיא אוכלת אבל לא נראה לי שיש לי עודפי חלב למשל למטרות שאיבה שזה משהו שאני מאוד רוצה לעשות כי אני עומדת לחזור לעבודה... ועוד דבר. הסיבה שלקחתי את הכדורים היא כי שד ימין הפסיק לייצר כמות מספקת. לאחר הכדורים הוא מייצר קצת יותר אבל עדיין היא מתחילה לאכול ממנו ומהר מאוד מתעצבנת עליו ועוברת לשני. היא כן מתאמצת לאכול ממנו אני לא מרגישה שהיא מפונקת בעניין הזה, פשוט לא יוצא ממנו הרבה. אגב אחרון כשאני שואבת ממנו הוא מייצר כמות יפה ביחס לשד שמאל למרות שהיא לא אכלה משני הצדדים (כי שאבתי במקום ארוחה) בקיצור מה אתן ממליצות לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינת
ג'ניס זאוסמר23/12/2008היי עינב,
כמעט ואין תופעות לוואי מלקית חילבה - רק כאשר סובלים מבעיות רמות סוכר 0סכרת) ולחץ דם (גבוה).ולכן אם יש תוצאות טובות אין שום בעיה מהמשך הלקיחה. אפשר גם להפסיק בהדרגה ולראות אם התפוקה מגיבה או לא. אם כן ולא לטובה אפשר לחזור לטיפול הקודם.
לא כל אחת יכולה לייצר כמויות - עודפי חלב - ולאסוף חלב למטרות שונות. יש כאלה שמצליחות ויש כאלה שלא.ואם לא אין ברירה צריך להשלים עם זה. תכלי לשאוב בעבודה, לקחת הביתה ולהשאיר לה למחרת.
מעבר לחילבה, משאבה טובה, שאיבה ורצון טוב אין אפשרויות אחרות.
היא לא מפונקת ואת יכולה לעשות רק מה שאת יכולה לעשות.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)