מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקהאורטל25/12/2008
בתי בת שלושה חודשים ואני מנסה לגמול אותה מהציצי נסיתי לתת לה בקבוק והיא לא יונקת את פטמת הבקבוק רק מחזיקה בחניכיים. קניתי כל מיני סוגי פטמות .גם אנשים זרים נסו להאכיל אותה לא הולך. אמרו לי מטיפת חלב שאני לא אתן לה לאכול במהציצי בכלל . לתת לה לבכות יום שלם אם נצטרך והיא כבר תאכל מהבקבוק . ואם היא תתעקש ולא תיקח בקבוק?הגיוני לא לתת לתינוקת לאכול בכלל יום שלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורטל
ג'ניס זאוסמר25/12/2008היי אורטל,
ההגיון תמיד אומר - לא להזיק, תמיד לדאוג לבטחון ובטיחות וברוך.
העובדה היא - יש תינוקות אשר לא מבינים מה עושים עם בקבוק כי הם מתוכנתים לינוק.העניין הוא שהם לא עושים את זה כי ל בא להם לשתף פעולה אלה מתוך תמימות אמיתית.
בכ זאת, אם זו רצונך לגמול אותה יש מגון של אפשרויות . מלהיות קשוחים עד לדרך הרכה, מהדרגתיות עד לפתאומיות וכו.
אין דרך נכונה או לא נכונה אלה דרך המתאימה לך ולתינוקך.
אני ממליצה תמיד לחכות עוד שבוע עד שבועיים ולנסות שוב, ללא לחץ וברוגע. לפעמים חוזרים כל שבוע על הנסיון.היא תאכל בסוף, בטוח.
אני לא בעד שיטות קשות , לא נחמד ודי עכזרי - לא מתאים לתינוקות אהובים.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)