שילוב חלב אם + תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב חלב אם + תמ"ל
    שירלי
    27/12/2008

שלום, הילד שלי בן 4 ח' הנקה מלאה עד כה. פעם ב קיבל מעט סימילאק. חזרתי חלקית לעבודה ואני לא עומדת בקצב השאיבות. ניסיתי השבוע לתת סימילאק והוא לא הסכים כלל. אפילו לא ינק מציצה אחת. נשפך לו מעט טיפות מהבקבוק והוא צרח. ככה כמה ניסיונות בימים שונים. האם יש דרך להרגיל אותו גם לסימילאק? (אני לא רוצה לקחת סיכון שלא יהיה לי אוכל-חלב שאוב- לתת לו, ובגלל זה אני נכנסת ללחץ כשאני שואבת). אשמח לעצות. אם יש. או שזה כמו להרגיל לבקבוק- כשיהיה מאוד רעב יסכים , גם אם זה ילווה בהמון צרחות? זה לא נחמד :-( תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב חלב אם + תמ"ל

הוספת תגובה

• תשובה לשמרית

ג'ניס זאוסמר
    27/12/2008

שמרית שלום,
    אפשר להרגיל תינוק לבקבוק אבל אי אפשר להרגיל אותו לסימילק בבקבוק אם לא נראה לו.
    אני מאמינה שיוכל כאשר יהיה רעב - כך שאין דך אחרת.
    אני מציעה לך בכל זאת בזמן השאיבה לנסות לא להלחץ כי הלחץ לא מוסיף ומונע בעצם מהחלב לזרום.האם יש לך מכשיר טוב , חשמלי עם מנוע חזק?
    אני גם מציעה לך לשאוב בזמן שאת בעבודה והחלב השאוב יהיה לו למחרת.
    הרבה נשים מצליחות יפה בצורה כזאת ומניקות כאשר חוזרות הביתה.
    בלי לחץ - בסוף יאכל הכל.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

שירלי
    28/12/2008

תודה רבה על התשובה המהירה ושאלה- אולי מופרכת- יש מצב שמותר לערבב סימילאק וחלב שאוב ביחד? (ככה אולי יהיה יותר קל להרגילו).. פתאום חשבתי על זה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמרית

חיה כהן
    28/12/2008

שמרית שלום!
    לא מערבבים חלב אם עם שום אוכל או תרכובת. אפשר לתת אחד אחרי השני.
    הרבה תינוקות יונקים אוכלים פחות כשאמם בעבודה וכשהאמא חוזרת יונקים לעיתים יותר קרובות ומשלימים את החסר אל תדאגי אם תינוקך ירצה לאכול ולא יהיה משהו אחר הוא יאכל מה שיתנו לו או שיחכה לך שתחזרי.
    בהצלחה חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו