מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב חלב אם + תמ"לשירלי27/12/2008
שלום, הילד שלי בן 4 ח' הנקה מלאה עד כה. פעם ב קיבל מעט סימילאק. חזרתי חלקית לעבודה ואני לא עומדת בקצב השאיבות. ניסיתי השבוע לתת סימילאק והוא לא הסכים כלל. אפילו לא ינק מציצה אחת. נשפך לו מעט טיפות מהבקבוק והוא צרח. ככה כמה ניסיונות בימים שונים. האם יש דרך להרגיל אותו גם לסימילאק? (אני לא רוצה לקחת סיכון שלא יהיה לי אוכל-חלב שאוב- לתת לו, ובגלל זה אני נכנסת ללחץ כשאני שואבת). אשמח לעצות. אם יש. או שזה כמו להרגיל לבקבוק- כשיהיה מאוד רעב יסכים , גם אם זה ילווה בהמון צרחות? זה לא נחמד :-( תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשמרית
ג'ניס זאוסמר27/12/2008שמרית שלום,
אפשר להרגיל תינוק לבקבוק אבל אי אפשר להרגיל אותו לסימילק בבקבוק אם לא נראה לו.
אני מאמינה שיוכל כאשר יהיה רעב - כך שאין דך אחרת.
אני מציעה לך בכל זאת בזמן השאיבה לנסות לא להלחץ כי הלחץ לא מוסיף ומונע בעצם מהחלב לזרום.האם יש לך מכשיר טוב , חשמלי עם מנוע חזק?
אני גם מציעה לך לשאוב בזמן שאת בעבודה והחלב השאוב יהיה לו למחרת.
הרבה נשים מצליחות יפה בצורה כזאת ומניקות כאשר חוזרות הביתה.
בלי לחץ - בסוף יאכל הכל.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה
שירלי28/12/2008תודה רבה על התשובה המהירה ושאלה- אולי מופרכת- יש מצב שמותר לערבב סימילאק וחלב שאוב ביחד? (ככה אולי יהיה יותר קל להרגילו).. פתאום חשבתי על זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמרית
חיה כהן28/12/2008שמרית שלום!
לא מערבבים חלב אם עם שום אוכל או תרכובת. אפשר לתת אחד אחרי השני.
הרבה תינוקות יונקים אוכלים פחות כשאמם בעבודה וכשהאמא חוזרת יונקים לעיתים יותר קרובות ומשלימים את החסר אל תדאגי אם תינוקך ירצה לאכול ולא יהיה משהו אחר הוא יאכל מה שיתנו לו או שיחכה לך שתחזרי.
בהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)