מסרת לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרת לינוק
    יעל
    01/01/2009

שלום, ביתי בת חודשיים ושבוע, לאחר שקיבלה את חיסון הרוטה סבלה משלשולים ואיבוד תאבון. היא לא רצתה לינוק, כתוצאה מכך ירדה במשקל ונאלצתיח לתת לה חלב שאוב בבקבוק. גם עכשיו לאחר שהשלשולים עברו והתאבון חזר הקטנה לא מוכנה לינוק כל פעם שאני מקרבת אותה לשד היא פשוט צורחת. ניסיתי להניק אותה בכל תנוחה אפשרית, לשנות אוירה וכולם לא עוזר. בלילה כשהיא ישנונית אני מצליחה להניק. מה אפשר לעשות? כרגע אני שואבת ומאכילה אותה בבקבוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרת לינוק

הוספת תגובה

• יעל

חיה כהן
    02/01/2009

יעל שלום!עצם זה שהיא מוכנה לינוק בלילה אומר שהיא לא שכחה איך יונקים פשוט אולי התרגלה לקצב אחר של זרימת החלב.קודם כל גם אם לא מסכימה לינוק ,הרבה מגע גוף עם גוף בלי קשר לאוכל.
    כשאת מאכילה בבקבוק לא להרים ת הבקבוק למעלה אלא להחזיק אותו במאוזן, בצורה כזו החלב זורם יותר לאט לתינוק יש שליטה על הזרימה והתינוק צריך לעשות יותר פעולה של שאיבה על הבקבוק.
    אפשרות נוספת להתחיל את הארוחה בבקבוק ולאחר כמות מסוימת לעבור לשד. דרושה הרבה סבלנות תמשיכי לשאוב שכמויות החלב לא יפחתו.
    בהצלחה רבה בטוחני שהוא יחזור לשד!
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו