הנקה כשחוזרים לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה כשחוזרים לעבודה
    בתחן
    08/01/2009

אני אמא לתינוקת בת 4.5 חודשים חזרתי לעבוד כשהיא היתה בת 3 חודשים בהתחלה היא אכלה תחליף חלב כשאני היתי בעבודה ובבית הנקה בשבועות האחרונים התחלתי לתת לה תחליף גם בבית והיא לא מוכנה לינוק מהשד והחלב הולך ואוזל.איך אני יכולה להחזיר אותה לינוק בבית ולהגביר את החלב? אני לא מצליחה לשאוב כמות מספקת כל שאיבה אני שואבת כ-40 מ"ל וזה לא מספיק לארוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה כשחוזרים לעבודה

הוספת תגובה

• תשובה

ג'ניס זאוסמר
    08/01/2009

שלום רב,
    כאשר חזרת לעבודה ונתת לה מת"ל היא התרגלה לבקבוק ולזרם המהיר שהיא קבלה ממנו. בינתיים תפוקת החלב ירדה כי הפחתת את ההנקה. לא כל מכשיר שאיבה מעתיקה הנקה והרבה פעמים כמות החלב יורדת במקרה הזה.
    את יכולה לנסות ולהגביר את כמות החלב על ידי הגברת ההנקה - אם היא מסכימה; שאיבות מרובות עם מכשיר באיכות טובה - מדלה, ספקטרה; לקיחת כדורי חילבה - 3 כדורים 3 פעמים ביום.
    אין אפשרות לשנות את דפוס ההנקה ולצפות שהחלב ימשיך להווצר ללא כל שינוי שהיא.
    יש נשים אשר מצליחות יותר ונשים אחרות שכל שינוי קטן גורם לשינוי משמעותי בתפוקה.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

בתחן
    08/01/2009

מאיפה קונים כדורי חילבה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי חילבה

ג'ניס זאוסמר
    09/01/2009

קונים בכל בית טבע. אפקטיבי כאשר משלבים עם הנקה מרובה ושאיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו