הנקה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה
    יעל
    10/01/2009

שלום רב, ביתי בת 4.5 חודשים. עד עתה היא יונקת בלבד, כל 3 שעות. משקלה הוא 7.200ק"ג וגובהה 60 ס"מ. מגיל 3 חודשים עד גיל 4 חודשים היא נהגה לינוק ב-20:00, לפני השינה ואז התעררה בשעה 4 בבוקר להנקה ולאחר מכן בשעה 7. בלילות האחרונים (5 לילות), היא נוהגת לינוק ב-20:00, לפני השינה ואז מתעוררת גם ב24:00, וב2:00, וב4:00 וב6:00 בבוקר(ממש כל שעתיים). ניסיתי לתת לה מוצץ, אך היא נרדמת לחמש או עשר דקות ומתעוררת שוב. נראה לי שהיא באמת רעבה. האם כדאי לנסות לשאוב ולתת לה חלב אם עם דייסה לפני השינה? אולי זה ישביע אותה לזמן רב יותר? האם כדאי לחכות עם דייסה, לגיל מאוחר יותר? אשמח לקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ג'ניס זאוסמר
    10/01/2009

היי יעל,
    בגיל הזה תינוקות יכולים להתחיל לעשות כל מיני דברים ולרוב הם לא קשורים לרעב.
    אנחנו מאוד רגילים לקשר כל שינוי בשינה או ההרגלי האכילה לרעב כאשר רובם לא קשורים לרעב בכלל.
    אני מאוד ממליצה לחכות ולראות מה קורה. רוב הסיכויים שהיא תחזור למה שהיה.
    כל התוספות ושינויים עלולים להחמיר את המצב.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    11/01/2009

שלום ג'ניס, תודה רבה על התשובה המהירה!!! אני ממאוד מעריכה זאת. יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו