חזרה להנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה להנקה
    אורית
    12/01/2009

ביתי בת חודש וחצי, בימים הראשונים אחרי הלידה הנקתי אותה באופן מלא, בימים אלו רוב היום היא היתה לי על השד. הזמנתי יועצת הנקה שאשרה שההצמה לשד טובה. בימים אלו כמעט וביתי לא נתנה שתן וכששקלתי אותה בטיפת חלב נוכחתי שהיא ירדה במשקל והתבקשתי להוסיף לה תחליפי חלב. שאלותיי: א. מה יכולה להיות הסיבה לירידה במשקל? ב. כיום במהלך היום (כ- 3 פעמים ביום) אני מתחילה בהנקה ומוסיפה כ-100CC , האם ניתן בשלב זה לחזור להנקה מלאה? תודה מראש אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה להנקה

הוספת תגובה

• אורית

חיה כהן
    12/01/2009

אורית בהחלט אפשר לחזור להנקה מלאה,צריך לדאוג להגברת כמויות החלב,שאת זה אפשר לעשות עי הנקות תכופות או שאיבות.
    אולי יועצת ההנקה יכולה להבין למה יש ירידה בכמויות החלב,בכל אופן עי שאיבות או הנקות מרובות אפשר להגבירנ את כמויות החלב
    בהצלחה עם הרבה התמדה וסבלנות,בינתיים כמובן לתת תוספת!
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמויות חלב

עינת
    13/01/2009

היי אפרת רציתי רק להוסיף שגם לי היו כמויות חלב מעטות והתחלתי לקחת כדורי חילבה של ניוטרליף שמאוד עזרו ועכשיו אני לוקחת פורמולה שנקראת חלב רב של רפאל שגם היא מאוד מועילה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה להנקה

אורית
    14/01/2009

כל כמה זמן רצוי לשאוב ומה משך זמן השאיבה בכל פעם? תודה אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית

חיה כהן
    15/01/2009

אורית כדאי לשאוב כל 3 שעות 10 דק מכל צד,לא חייבים על העוצמה הכי חזקה!
    בהצלחה. חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו