מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה להנקהאורית12/01/2009
ביתי בת חודש וחצי, בימים הראשונים אחרי הלידה הנקתי אותה באופן מלא, בימים אלו רוב היום היא היתה לי על השד. הזמנתי יועצת הנקה שאשרה שההצמה לשד טובה. בימים אלו כמעט וביתי לא נתנה שתן וכששקלתי אותה בטיפת חלב נוכחתי שהיא ירדה במשקל והתבקשתי להוסיף לה תחליפי חלב. שאלותיי: א. מה יכולה להיות הסיבה לירידה במשקל? ב. כיום במהלך היום (כ- 3 פעמים ביום) אני מתחילה בהנקה ומוסיפה כ-100CC , האם ניתן בשלב זה לחזור להנקה מלאה? תודה מראש אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
חיה כהן12/01/2009אורית בהחלט אפשר לחזור להנקה מלאה,צריך לדאוג להגברת כמויות החלב,שאת זה אפשר לעשות עי הנקות תכופות או שאיבות.
אולי יועצת ההנקה יכולה להבין למה יש ירידה בכמויות החלב,בכל אופן עי שאיבות או הנקות מרובות אפשר להגבירנ את כמויות החלב
בהצלחה עם הרבה התמדה וסבלנות,בינתיים כמובן לתת תוספת!
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמויות חלב
עינת13/01/2009היי אפרת רציתי רק להוסיף שגם לי היו כמויות חלב מעטות והתחלתי לקחת כדורי חילבה של ניוטרליף שמאוד עזרו ועכשיו אני לוקחת פורמולה שנקראת חלב רב של רפאל שגם היא מאוד מועילה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה להנקה
אורית14/01/2009כל כמה זמן רצוי לשאוב ומה משך זמן השאיבה בכל פעם? תודה אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית
חיה כהן15/01/2009אורית כדאי לשאוב כל 3 שעות 10 דק מכל צד,לא חייבים על העוצמה הכי חזקה!
בהצלחה. חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)