אין מספיק חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מספיק חלב
    ענת מ.
    14/01/2009

שלום רב. אני מניקה את ביתי בת השבועיים אך בלילה אני מניקה אותה והיא לא רגועה אחרי ההנקה. נתתי לה סימילאק מיד אחרי ההנקה והיא שתתה כמות של 50 מ"ל . האם זה אומר שאין לי מספיק חלב? מה ניתן לעשות כדי להגביר את כמות החלב? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מספיק חלב

הוספת תגובה

• ענת

חיה כהן
    15/01/2009

ענת שלום! האם בסהכ ביתך עולה יפה במשקל,האם במשך היום רגועה? אין סיבה שדוקא בלילה לא יהיה לך מספיק חלב.אולי כדאי שאחות בטיפת חלב תראה אותך מניקה וכך תוכל לתת לך את הביטחון שביתך יונקת טוב ומקבלת מספיק.
    בגיל שבועיים ידוע התנהגות של קפיצת גדילה מס ימים שתינוקות אובלים יותר לעיתים קרובות,אולי ביתך נמצאת בשלב הזה,אם כן מס ימים וזה עובר.
    כל טוב אל תמהרי להוסיף בקבוקים של תמל שלא לצורך בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מספיק חלב

ענת מ.
    15/01/2009

ביתי עולה יפה במשקל, אך שוב היום נתקלתי באותה בעיה בשעות הצהריים ואחה"צ. היא ינקה משני הצדדים ובסיום הארוחה לא היתה רגועה. נתתי לה בקבוק והיא אכלה כמות של 20-30 מ"ל . יש לציין שבמהלך היום השדיים לא מלאים כמו בבוקר. מה כדאי לעשות? האם להניק שוב אחרי ההנקה? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חיה כהן
    16/01/2009

ענת שלום! כמויות החלב בשד בבוקר תמיד יותר גדולות מאשר בערב.
    כמות התוספת שנתת מבקבוק הוא קטן מאוד יחסית לכל היום שאת מניקה.נראה לי שזה קפיצת גדילה כמו שציינתי קודם,ואם כך אז קצת השקעה וסבלנות יעזרו לך לעבור את התק הזו.
    הרבה להניק,האמיני ביכולותיך!
    בהצלחה חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו