חימום חלב שאוב ועוד שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חימום חלב שאוב ועוד שאלות
    יפעת
    17/01/2009

אני אמא לתאומים בני 5 חודשים וכבר מגיל חודשיים אני רק שואבת, 8 פעמים ביום. יש לי מכשיר לחימום בקבוקים של ניפ, ורציתי לדעת האם החימום לא פוגע בערך התזונתי של החלב? בנוסף, במידה ואני נותנת תוספת של פורמולה (בלילה בעיקר)- האם ניתן לשמור אותה בטמפרטורת החדר כמה שעות? גם לאחר שהילדים אכלו ממנה? ומה לגבי חלב אם בבקבוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חימום חלב שאוב ועוד שאלות

הוספת תגובה

• תשוב ליפעת

ג'ניס זאוסמר
    18/01/2009

יפעת שלום,
    מים חמים - רותחים - מקרישים והורסים את החומרים התזונתיים (בעיקר חלבונים) בחלב אם.
    אני מתארת לעצמי שגם החלבונים בתמ"ל עוברים שינויים ותינוקות לא מקבלים את המגיע להם.
    אני לא ממליצה להרגיל תינוקות לאוכל חם אלה בחום החדר בלבד ולחמם חלב (שהיה) בקירור על ידי עמידת הבקבוק בקערית מים חמימים מהברז.
    לא מומלץ להשאיר חלב בחום החדר ליותר משעתיים שלוש בתנאי גם שמזג האוויר לא חם או החדר מחומם ובמיוחד לאחר שאכלו ממנו.
    אם את שומרת חלב אם בקירור אפשר להוציא אותו ולהעמיד אותו מחוץ לקירור כשעתיים שלוש עד לארוחה הבאה.
    אני לא מכירה את המכשיר שלך ולא יודעת מה מידת החום בו - לא מומלץ להשאיר חלב במחמם לאחר שחומם.
    כל הכבוד לך - אני מעריצה את מאמציך.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אכן קשה לי...

יפעת
    18/01/2009

אבל נעים ומעודד מאוד לקבל פידבק כזה בתקופה קשה שכזו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו