גזים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים?
    איה
    18/01/2009

שלום בני בן שלושה וחצי חודשים, בחודש האחרון החל לקבל לעתים סימילק, בשבועיים האחרונים בערך 4 פעמם בשבוע ולפני זה עוד פעמיים כדי לבדוק שהוא מגיב טוב. חוץ מזה הוא יונק ומגיל קטן קיבל גם בקבוק עם חלב שאוב מדי פעם. הוא תינוק רגוע ונחמד לפני שבועיים חזרתי לעבוד למשך 5 שעות בכל יום, בזמן זה הוא מקבל שתי ארוחות של חלב שאוב - 160 מ"ל כל ארוחה. כאשר אני עובדת יותר הוא מקבל ארוחה נוספת של סימילק בזמן האחרון הוא חסר שקט, קשה לו להרדם, יש לו גזים והוא רוצה לבלות יותר על הידיים אני לא יודעת אם הסיבה היא תוספת הסימילק, משהו שאני אוכלת, המעבר למטפלת - שבטח משפיע בעיקר עלי הוא תינוק גדול יחסית שאוכל טוב והרבה יש לו אבא גדול ואני לא - אולי יש לי מעט חלב, הוא אוכל כל שעתיים וקשה לי לשאוב אני מתכוונת עכשיו להוריד מהתפריט שלי קטניות ומצליבים, האם כדאי, האם לעבור לשתות חלב עזים במקום חלב פרה? אני צמחונית ולכן מנסה להקפיד על תזונה טובה כעת תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים?

הוספת תגובה

• תשובה לאיה

ג'ניס זאוסמר
    18/01/2009

שלום איה,
    אני סבורה שכל ההתנהגויות הללו נובעות פשוט משלב ההתפתחות שהוא נמצא בו.
    בגיל הזה תינוקות כבר לא ישנים ואוכלים, הם מתעניינים יותר בסביבה , ביידיהם, פחות ישנים והרבה יותר עירניים.
    אני לא בעד הגבלות קשות בדיאטה - לא הפריע לו לפניכן למה עכשו?
    אם יש לך רושם שרעב - תני לו עוד .
    יש לזכור שאכילה מבקבוק לא מספקת לתינוקות מספיק מציצה בזמן האכילה ,כמו ביניקה , ולכן יתכן ויש לו גם צורך לתוספת מציצה ולא אוכל.
    חשוב לוודא שהוא עולה במשקל מספיק - גשי לטיפת חלב בהקדם לשקילה.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו