בעיות בהנקה הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהנקה הצילו!!!
    ליאת
    22/01/2009

בתי בת חודשים עד לפני יומיים יונקת נהדר עלתה במשקל מ-3000 גרם ל-4700 בגיל חודשים ושתינו מאד נהננו בהנקה (זו אינה בתי הראשונה יש לי נסיון בהנקה) מזה יומיים הכל הסתבך זה התחיל עם כאב חזק ושורף בפטמה בזמן ההנקה חשבתי שזו פטריה ובהמלצת רופאת משפחה התחלתי לטפל בדקטרין אבל הבעיה מחמירה כל השד כואב עד ההקף (אין אודם יש נקודה לבנה על הפטמה) יש תחושה שהוא מלא אך לא גדוש ובשאיבה בקושי יוצא (מלפני חודש אני שואבת 100 מ"ל נוסף להנקות כדי להקפיא לזמן שאחזור לעבוד ועכשיו אני בקושי מצליחה לשאוב את הדרישה של הילדה כרגע) אני לחוצה כי מאד חשוב לי להצליח בהנקה 2 ילדים קודמים שלי לא הסתדרו עם הפורמולות מה לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בהנקה הצילו!!!

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ג'ניס זאוסמר
    22/01/2009

היי ליאת,
    קשה לי לדעת בדיוקמה יש לך כי אני לא רואה את הממצא אבל לא נראה לי שזה פטריה.
    סביר יותר שיש לך דלקת בשד או אפילו זיהום.אם הכאב לא עובר עליך לקחת אנטיביוטיקה (אוגמנטין) ולהניק הרבה מהצד הזה.ייש סיכוי טוב שהכל יחזור לקדמותו .
    תרגייש טוב,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המפורטת

ליאת
    24/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו