בעיות בהנקה דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהנקה דחוף!!!!
    אושרת
    22/01/2009

אני שוב פונה אליכם בבקשה לעזור לי בני בן ארבעה חודשים יונק הנקה מלאה. לפני שבועיים וחצי חזרתי לעבודה ובאפשרותי לשאוב פעמיים בזמנים שהוא אוכל אצל המטפלת. יש לי בעייה רצינית בגלל שיש פער גדול בין החלב שאני מצליחה לשאוב לבין הכמות שהוא אוכל. הוא אוכל 180CC בכל ארוחה ואני מצליחה לשאוב רק 200CC ביום. ניסיתי גם משאבה ידנית של אוונט וגם משאבה חשמלית ספקטרה (בידנית אני מצליחה לשאוב יותר). אני אובדת עצות מכיוון שנגמרה לי כל אספקת החלב שאגרתי במהלך החופשת לידה וכרגע אני שואבת כל יום ליום המחרת. אני לא יכולה לחשוב על זה שאצטרך לתת לו תמ"ל לפני גיל חצי שנה וזה ממש מציק לי ומטריד אותי כל היום ואני במרוץ על מנת להגיע לכמות שתספיק לו לשתי ארוחות אז אני מתעוררת בלילה לשאוב כי הוא מדלג על ארוחות וממשיך לישון. ניסיתי לקחת תמצית צמחים להגברת החלב אך זה לא ממש עזר. איך אוכל להגביר את ייצור החלב כך שאצליח לשאוב בהתאם למה שהוא אוכל בזמן שאני בעבודה? אולי משהו שאני עושה לא בסדר?? אני על סף ייאוש וזקוקה לתמיכה מיידית תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בהנקה דחוף!!!!

הוספת תגובה

• תשובה לאושרת

ג'ניס זאוסמר
    23/01/2009

הי אושרת,
    שמחה לנסות לעזור שוב.
    יש אולי כמה דברים נוספים שאת יכולה לעשות:
    1 - להניק מ-2 הצדדים בכל פעם (אם את כרגע מניקה רק מצד אחד)
    2 - לשאוב גם בין ההנקות כשאת בבית
    3 - "תמציות " למיניהם לא עוזרות. קחי חילבה בכדורים (קונים מבית טבע) 3 כדורים 3 פעים ביום.
    4 - הספקטרה אמורה להיות טובה אבל זה יכול להיות מאוד אישי. את אומרת בעצמך שבידנית יוצא יותר חלב אבל האם היא עושה מספיק גירוי? אולי כדאי לנסות מכשיר בשם מדלה לקטינה מיד שרה.
    יש לזכור ששאיבה אף פעם לא מעתיקה הנקה והרבה יותר מלפעמים תפוקת החלב יורדת כאשר שואבים.
    מעבר לזה החלב נוצר באמצעות תהליך פיזיולוגי שמבוסס על ידי ריקון השד, גירוי השד, הפרשת הורמונים וכו. ועם כל הרצון הטוב בעולם הרצון לא עוזר. עליך לעשות רק מה שביכולתך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות מקווה שיעזור

אושרת
    24/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו