הכנה להנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה להנקה
    סיגל
    23/01/2009

היי,שמי סיגל ואני בחודש 7 בהריון שני,בלידה הריאשונה ההנקה לא היצליחה לי למרות שמאד רציתי ולמרות שהיזמנתי יועצת הנקה,היום אני עושה עבודת הכנה מדוקדקת על הנקה קוראת את כל החומר שאני מגיעה אליו,ורואה באינטרנט סירטוני הסבר,בין כל המידע יש גם הכוונה ללכת לייעוץ הנקה ליפני הלידה,למה?מי עושה את זה יועצת הנקה?למה לא לקחת אחרי כשכבר נימצאים עם התינוק ואז אפשר לבדוק הלכה למעשה,ייעוץ הנקה זה יקר(בשבילי)האם כדי להצליח אין ברירה אלא לקחת 2 ייעוצי הנקה???לתשובתכן אשמח,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה להנקה

הוספת תגובה

• תשובה לסיגל

ג'ניס זאוסמר
    23/01/2009

שלום סיגל,
    הכנה להנקה מיועדת לתיאום ציפיות, תיאור של הנקה נכונה ובעיקר תפיסה נכונה וניהול ההנקה.
    להכנה להנקה מגבלות שהתינוק עדיין לא בחוץ ואי אפשר לדעת מהו התינוק הזה .
    כל תינוק הוא שונה וכל הנקה שונה.
    אני לא רואה ביתרון מעבר למה שכבר עשית.
    אני כן ממליצה שתלדי בב"ח שבו תקבלי הדרכה טובה .כאשר מקבלים עזרה והדרכה טובה בבית החולים את מקטינה את הסיכוי לעזרה נוספת לאחר מכן.
    ילדה קלה
    ובהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גניס

סיגל
    24/01/2009

יחזקת אותי.....סיגל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו