מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה להנקהסיגל23/01/2009
היי,שמי סיגל ואני בחודש 7 בהריון שני,בלידה הריאשונה ההנקה לא היצליחה לי למרות שמאד רציתי ולמרות שהיזמנתי יועצת הנקה,היום אני עושה עבודת הכנה מדוקדקת על הנקה קוראת את כל החומר שאני מגיעה אליו,ורואה באינטרנט סירטוני הסבר,בין כל המידע יש גם הכוונה ללכת לייעוץ הנקה ליפני הלידה,למה?מי עושה את זה יועצת הנקה?למה לא לקחת אחרי כשכבר נימצאים עם התינוק ואז אפשר לבדוק הלכה למעשה,ייעוץ הנקה זה יקר(בשבילי)האם כדי להצליח אין ברירה אלא לקחת 2 ייעוצי הנקה???לתשובתכן אשמח,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסיגל
ג'ניס זאוסמר23/01/2009שלום סיגל,
הכנה להנקה מיועדת לתיאום ציפיות, תיאור של הנקה נכונה ובעיקר תפיסה נכונה וניהול ההנקה.
להכנה להנקה מגבלות שהתינוק עדיין לא בחוץ ואי אפשר לדעת מהו התינוק הזה .
כל תינוק הוא שונה וכל הנקה שונה.
אני לא רואה ביתרון מעבר למה שכבר עשית.
אני כן ממליצה שתלדי בב"ח שבו תקבלי הדרכה טובה .כאשר מקבלים עזרה והדרכה טובה בבית החולים את מקטינה את הסיכוי לעזרה נוספת לאחר מכן.
ילדה קלה
ובהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גניס
סיגל24/01/2009יחזקת אותי.....סיגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)