תיאבון מוגבר בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאבון מוגבר בהנקה
    דניאלה
    02/02/2009

שלום, אני מניקה את בני בן החודש ומאז שהתחלתי להניק יש לי תיאבון מוגבר. אני צורכת הרבה מעבר ל 500 הקלוריות שיש להוסיף כשמניקים. האם התיאבון המוגבר יפחת עם הזמן, או רק לאחר שאפסיק להניק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיאבון מוגבר בהנקה

הוספת תגובה

• תיאבון מוגבר בהנקה

אלה קושניר
    06/05/2016

שלום דניאלה
    הכן הנקה מגבירה תאבון, רצוי בשבילך וגם בשביל התינוק לאכול מאכלים בריאים עם אינדקס גליקמי נמוך (כמו לחם מלא מול לחם לבן) כך תהיה שביעה לאורך יותר זמן וגם כן תשתמשי בפחות קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאבון מוגבר בהנקה - תגובה

אלה קושניר
    10/05/2016

שלום דניאלה
    הכן הנקה מגבירה תאבון, רצוי בשבילך וגם בשביל התינוק לאכול מאכלים בריאים עם אינדקס גליקמי נמוך (כמו לחם מלא מול לחם לבן) כך תהיה שביעה לאורך יותר זמן וגם כן תשתמשי בפחות קלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדפנה

ג'ניס זאוסמר
    02/02/2009

שלום דפנה,
    הרבה נשים מדווחות על תיאבון מוגבר אחרי הלידה ויש לתופעה כמה הסברים.
    1 - גופך צורך קלוריות לייצור חלב ודורש החזר ותוספת קלוריות
    2 - את נמצאת הרבה בבית, עסוקה בענייני תינוקות והקרבה למטבח לא רב - מה שנקרא חוטפת הרבה
    3 - בתקופה של נתינה רבה מאוד, חוסר שינה והחלמה לאחר לידה קיים צורך גם "להחזיר" ואין דרך כרגע יותר קלה ומהירה מאשר דרך הפה - סיפוק מידי
    אני מתארת לעצמי שאם תהיה מודעת למצבך תכלי לשלוט בדחף הזה.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוע לתזונה נכונה בהנקה

לאה
    29/04/2016

שלום,

האם יש תוספי תזונה/ צמחי מאפר/ חליטות שיכולים לסייע לתזונה נכונה בהנקה?
    אני כבר שלושה חודשים אחרי הלידה וכל כמה זמן רעבה מאוד כאילו לא אכלתי כלום...
    מתי זה יתחיל להתאזן.?
    זה מטריף ומטריד למדי כל הזמן להתעסק באוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו