מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיאבון מוגבר בהנקהדניאלה02/02/2009
שלום, אני מניקה את בני בן החודש ומאז שהתחלתי להניק יש לי תיאבון מוגבר. אני צורכת הרבה מעבר ל 500 הקלוריות שיש להוסיף כשמניקים. האם התיאבון המוגבר יפחת עם הזמן, או רק לאחר שאפסיק להניק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיאבון מוגבר בהנקה
אלה קושניר06/05/2016שלום דניאלה
הכן הנקה מגבירה תאבון, רצוי בשבילך וגם בשביל התינוק לאכול מאכלים בריאים עם אינדקס גליקמי נמוך (כמו לחם מלא מול לחם לבן) כך תהיה שביעה לאורך יותר זמן וגם כן תשתמשי בפחות קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאבון מוגבר בהנקה - תגובה
אלה קושניר10/05/2016שלום דניאלה
הכן הנקה מגבירה תאבון, רצוי בשבילך וגם בשביל התינוק לאכול מאכלים בריאים עם אינדקס גליקמי נמוך (כמו לחם מלא מול לחם לבן) כך תהיה שביעה לאורך יותר זמן וגם כן תשתמשי בפחות קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדפנה
ג'ניס זאוסמר02/02/2009שלום דפנה,
הרבה נשים מדווחות על תיאבון מוגבר אחרי הלידה ויש לתופעה כמה הסברים.
1 - גופך צורך קלוריות לייצור חלב ודורש החזר ותוספת קלוריות
2 - את נמצאת הרבה בבית, עסוקה בענייני תינוקות והקרבה למטבח לא רב - מה שנקרא חוטפת הרבה
3 - בתקופה של נתינה רבה מאוד, חוסר שינה והחלמה לאחר לידה קיים צורך גם "להחזיר" ואין דרך כרגע יותר קלה ומהירה מאשר דרך הפה - סיפוק מידי
אני מתארת לעצמי שאם תהיה מודעת למצבך תכלי לשלוט בדחף הזה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע לתזונה נכונה בהנקה
לאה29/04/2016שלום,
האם יש תוספי תזונה/ צמחי מאפר/ חליטות שיכולים לסייע לתזונה נכונה בהנקה?
אני כבר שלושה חודשים אחרי הלידה וכל כמה זמן רעבה מאוד כאילו לא אכלתי כלום...
מתי זה יתחיל להתאזן.?
זה מטריף ומטריד למדי כל הזמן להתעסק באוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)