תפוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפוקה
    פיי
    03/02/2009

בהריון קודם ילדתי תאומים פגים כל כך רציתי להניק אותם אבל לא יכולתי מכיון שהם היו במשקל שלא יכולתי להוציא אותם מהאינקובטור בכדי להניק אותם החלטתי לא לוותר ושאבתי לא היה לי מספיק חלב אבל לא התייאשתי היה לי מאוד קשה כאילו שאני נלחמת אמרו לי לעשות כל מיני דברים לשתות מים לשתות תה עם חלב וזה לא עזר ובכל זאת לא היהי לי מספיק חלב למרות שכל הזמן שאבתי הרבה פעמים ביום מכיוון שילדתי תאומים פגים. היום אני שוב בהריון ואני מתכננת שוב להניק ולא לוותר האם יש משהו שאני יכולה לעשות מעכשיו עד הלידה לשתות משהו מסויים (כמו כדורי חילבה) בבקשה תעזרי לי תגידי לי אני נמצאת רק בתחילת ההריון אני שותה המון עכשיו מה אוכל לעשות בכדי שתהייה לי תפוקת חלב ולא לשאוב הייתי מאוד לחוות את ההרגשה הנפלאה הזו . רב תודות !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפוקה

הוספת תגובה

• תשובה לפיי

ג'ניס זאוסמר
    03/02/2009

היי,
    חשוב שתדעי ששתייה לא משפיעה על תפוקת חלב.
    הפעם קרוב לוודאי לא יהיו לך תאומים והתינוק ייוולד במועד.
    עלייך להניק אותו לאחר הלידה לעיתים קרובות תוך כדי הקפדה על תפיסה טובה.
    בבית החולים תבקשי הדרכה .
    לידת תאומים פגים ושאיבה (במיוחד עם המשאבה לא מאיכות טובה) עלולה להביא לבעיות ביצירת חלב.
    יש לקוות שהפעם יהיה אחרת.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו