בעיה בהנקה בעקבות מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בהנקה בעקבות מחלה
    מיכל
    03/02/2009

שלום, אני מניקה את בני כבר 6 חודשים ללא בעיות מיוחדות. זהו בני השלישי ואני "מנוסה" בתהליך חזרה לעבודה במשרה מליאה עם שאיבות. השבוע הראשון בעבודה עבר בסדר. שאבתי אחת ל-3 שעות כל פעם מנה של 180. לקראת סוף השבוע חליתי (וירוס) ואני חולה כבר 5 ימים. אני שותה הרבה, אוכלת פחות, אבל לא מצליחה לשאוב חלב. הכמות ירדה ל-100CC ב-8 שעות :-((( בני במשפחתון, אוכל כבר מנת מרק. ביקשתי מהמטפלת להתחיל להרגילו לפירות... הוא לא מסכים לקבל מטרנה/סימילאק (אולי גם לא התעקשתי מספיק פעמים כי אני בעצמי נגד...) כאמור, היום שאבתי רק 100CC כלומר זה האוכל שיש לו למחר (נגמר לנו המלאי שהקפאתי) איך אני יכולה לשפר את כמות החלב? האם כדאי להשאיר אותו איתי מחר בבית כדי שיעזור?? אשמח לכל תגובה תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בהנקה בעקבות מחלה

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

ג'ניס זאוסמר
    03/02/2009

היי מיכל,
    אני לא חושבת שתפוקת חלב יכולה לרדת כל כך מהר . נראה לי שאחרי שתרגישי יותר טוב המצב יחזור לקדמותו.
    תמשיכי לעשות כמו תמיד.
    אם את מרגישה יותר טוב אפשר להשאיר אותו בבית או להמשיך לשאוב.
    על תפחיתי בהנקה או בשאיבה. יתכן והסארס של המחלה השפיע ויש סיכויים טובים שכל יחזור אם בינתיים לא נעשו שינויים נוספים.
    תרגישי טוב,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו