הנקה וסכרת מסוג 1 (תלויה באינסולין)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה וסכרת מסוג 1 (תלויה באינסולין)
    סווטה
    05/02/2009

שלום רב! אני בת 31 ולאחר הריון ארוך של אם סכרתית מגיל 18 (בדיקות, מעקבים, US ושוב בדיקות...) ילדתי תנוקת בריאה ומקסימה. לאחר הלידה רמת הסוכר שלי בדם מתנדנדת מקצה אל הקצה. השאלה שלי: האם בזמן הסוכר שלי גבוה (מעל 200) כדי לי להניק את הילדה? האם יש בו רכיבים מסוכנים (קטונים) ואם רמת הלקטוז בחלב שלי גבוהה יותר מהרגיל? דרך אגב, אנחנו מסתדרים יפה מאוד עם הנקה, אז מה עושים כאשר הסוכר שלי גבוה? האם החלב שלי בעל מרכיבים מסוכנים גם אחרי שסוכר שלי יורד לנורמה? תודה מראש. סווטה דיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לסווטה

ג'ניס זאוסמר
    05/02/2009

היי סווטה,
    את יכולה להניק את התינוק שלך ללא חשש. אומרים אפילו שההנקה עוזרת באיזון הסכרת בקרב אמהות סכרתיות ושהן מרגישות טוב יותר בתקופת ההנקה.
    תניקי ותהני,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ג'ניס!

סווטה
    05/02/2009

תודה על תגובתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו