מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה ומעבר לבקבוקכרמית10/02/2009
שלום, ביתנו בת 5 חודשים, עד היום ניזונה מהנקה בלבד. מכיוון שאני חוזרת לעבודה בשבוע הבא התחלנו לנסות לתת תמ"ל לפני כשלושה שבועות ללא הצלחה (למרות שבעבר לקחה בקבוק מספר פעמים). המלצת הרופא היתה להפסיק לגמרי להניק מכיוון שאני לחוצה מהחזרה לעבודה ומכך שהיא אינה לוקחת בקבוק ושהלחץ משפיע על החלב ועל בתנו. אתמול החלטנו ללכת על גמילה קשה... כרגע, עם הרבה סבלנות וטכניקות יצירתיות של האבא, הוא מצליח לתת בקבוק (הוא היחיד שנותן, אני נעלמת מתחום ראייתה) אבל הכמויות שהיא מוכנה לקבל קטנות יחסית. היום, לדוגמא : 6:00 יניקה 11:45 70CC 15:30 110CC 19:20 75CC 22:00 80CC החיתולים יחסית יבשים אבל בבוקר היתה יציאה. אשמח לקבל את דעתכן בנושא והאם הכמויות סבירות (אנו מניחים ומקווים שהיא תגדיל את הכמות כאשר היא תתרגל לבקבוק). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית
חיה כהן11/02/2009כרמית שלום! אני מצטערת על הצעת הרופא להפסקת הנקה! לא מסכימה איתו!
אפשר לתת חלב שלך שאוב בבקבוק,תוכלי לשאוב בעבודה.(יש דרכים יצירתיות גם לזה אם תצטרכרי). בשעות שאת בבית תניקי ואז גם אם היא תאכל פחות מהבקבוק תוכל להשלים את הכמויות בהנקה לאחר מכן.הלחץ שלך ממש לא משפיע על איכות החלב שלך,כן יכול לגרום לירידה בכמויות,אז לסיכום אני מציעה קודם כל להרגע...אתם במקום טוב! לתת את הבקבוק מדי פעם עם החלב השאוב,והשאר לתת הנקה.
ההנקה מאוד מגינה מפני מחלות שונות דוקא עכשיו יש לזה חשיבות עליונה,אז תחשבו על זה שוב,ומה שתחליטו שיהיה עם הרבה הצלחה וכמה שיותר בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)