מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת מוצקים והנקהשירלי19/02/2009
שלום, בשבוע הבא בע"ה מתחילה מוצקים. כמה שאלות לגבי השילוב עם ההנקה: 1. הבנתי שבהתחלה הם אוכלים כמה כפיות בודדות. מתי לתת אותם? לפני הנקה ואחרי מיד להניק להשלמת הארוחה (אבל אז אולי ילמד שלא צריך מוצק כי ממילא אחרי מקבל חלב..) או בין הארוחות? 2. מגיל חצי שנה אני יודעת שאפשר מים. מה זה אומר לגביי (מניקה מלא), צריך לתת מים? ואם כן מתי וכמה? 3. לא קשור להנקה- אבל אם את יודעת- אשמח לתשובה, לנסות מוצקים בכמה ארוחות? (רק הראשונה או יותר?...) ואשמח כמובן לעוד טיפים על שילוב הנקה ומוצקים :-) תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
חיה כהן20/02/2009שירלי שלום! כמובן שבהתחלה המוצקים זה רק תוספת,לאט לאט כמויות המוצקים יגדלו ואז תוריד ארוחות של הנקה.
אני מציעה להתחיל במוצקים ולאחר מכן הנקה.
מתחילים קודם בירק ורק בארוחה אחת ולאחר מכן עוברים לפירות וכו. אחיות טיפת חלב מומחיות בנושא תזונה בגילאים האלו תעזרי בהם.
אין צורך לתת מים בין הארוחות כל עוד התינוק יונק,אלא אם זה לנוחיותך.
בהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)