סימילאק+הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימילאק+הנקה
    מילוש
    24/02/2009

שלום רב! אני אמא לתינוק בן שבועיים+5 ימים. אחרי הלידה בבית חולים ניסיתי להניק את התינוק אך לאחר יומיים התברר שהוא הוריד יותר מ 10% ממשקלו ונתנו לי להניק אותו וגם להוסיף סימילאק בכל ארוחה מדי 3 שעות. התינוק העלה את משקלו יפה ושוחררנו מבית חולים. בבית המשכתי להניק ולהוסיף סימילאק בכל ארוחה כי לא היה לי מספיק חלב. התינוק היה יונק כ 10 דקות מכל שד ולאחר מכן בכה ודרש אוכל(הראה סימני רעב). ניסיתי גם לשאוב עם משאבה, אך הכמויות היו יוצאות מזעריות- כ 20 מ"ל מכל שד. ניסיתי גם לשאוב כמה פעמים ואספתי כמות של 100 מ"ל ואז האכלתי בזה את התינוק. התינוק שתה את הכל!!! (בסימילאק הוא שותה בין 70-90 מ"ל) ואז הוא שוב הראה סימני רעב... לפני יומיים התייאשתי מההנקה והפסקתי לנסות. אפילו לא נוצר לי גודש בחזה. אתמול ניסיתי שוב להניק ולשאוב, אך התינוק ינק כמה דקות ואז בכה נורא ולא נרגע עד שקיבל סימילאק. וגם לשאוב לא הצלחתי, רק כמה טיפות מכל שד. שאלתי היא מה עלי לעשות? אני מאוד רוצה להניק ולא להשתמש בסימילאק. האם זה כבר מאוחר מדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימילאק+הנקה

הוספת תגובה

• מילוש

חיה כהן
    26/02/2009

מילוש שלום! לא מאוחר מדי,תמשיכי לשאוב כל 3 שע להגברת כמויות החלב.יש צורך במשאבה טובה ברמת בית חולימי! יש לשאוב 10 דק מכל צד,גם אם לא יוצא כלום. תמשיכי להצמיד את התינוק לשד אפילו אחרי הבקבוק כדי שלא ישכח את היניקה.אני מקווה שתוכלי לרדת לאט לאט בבבקבוקים. יתכן שאפשר לשפר את ההצמדה לשד ועי כך ליעל את ההנקה.
    בהצלתה וכל טוב חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו