מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לאכול בהנקהרחלי24/02/2009
שלום רב, הייתי רוצה לדעת מה לאכול על מנת שיהיה לי מספיק חלב. חוץ משתיית מים מרובים האם תה מרווה גורם להיווצרות של חלב אם? בתי בת חודשיים וחצי ואני מנסה להניק ואין לי מספיק חלב משום שהילדה לא רגועה אחרי ההנקה, ואני נותנת לה תוספת של מטרנה והייתי רוצה להפסיק את התוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאני עשיתי להגברת חלב - שיתוף
עינת25/02/2009בהתחלה לקחתי 3 פעמים כדורי חילבה של ניוטרליף 3 פעמים ביום לפני כל ארוחה סהכ 9 ביום. מאוד יקר ולכן אחרי שהחלב התגבר עברתי לטיפות טבעיות של חלב רב רפאל. נכון להיום טפו טפו טפו הרבה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי
חיה כהן26/02/2009רחלי שלום! קבלי את העצות של עינת! ידוע שחילבה מגבירה כמויות חלב. בנוסף אם יש אפשרות לשאוב בין ההנקות עם משאבה טובה.אפשר להגביר גם את ההנקות.
כל טוב ובהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילבה
ורה21/05/2009שלום רב.
הייתי רוצה לדעת מה זה חילבה? ואיפה אפשר להשיג אותה?
כמו כן.. יעצתם לשאוב אחרי הנקה..אך כאשר אני שואבת, אני מרגישה שאין לי חלב להנקה הבאה..
תודה מראש
ורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורה
חיה כהן21/05/2009ורה שלום! חילבה אילו הם גרגרים של צמח שתכונותיו בנוסף לכל השאר מגבירים את כמויות החלב.אפשר לקנות כדורי חילבה בחנות טבע הכדורים מרוכזים ולוקחים 3 כדורים 3 פעמים ביום.
השאיבות מגבירות את כמויות החלב ולא להיפך,זהו תהליך פיזיולוגי שהחלב נוצר כתוצאה של גירוי על השד הורמונים שמושפעים מכך וגורמים ליצירה מחודשת של חלב.
בהצלחה וכל טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)