מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתאום לא מספיק חלבמ.י25/02/2009
הי, יותם בן 6 שבועות, ועד עכשיו ינק מצוין (כול 3 עד 4 שעות), עלה במשקל (שוקל 3750), והכול היה בסדר. ביומיים האחרונים אני מניקה אותו בערב, והוא לא מתנתק (אחרי יותר מ 40 דקות)וכאשר אני מנתקת אותו הוא עדין עצבני ומחפש את הציצי שוב, כאשר אני מחזירה אותו הוא ממשיך להתעצבן. אני מאוד חוששת שיש איזה בעיה היצור החלב. אתמול לא היתה ברירה ונתתי בקבוק בפעם הראשונה עם (60CC), למרות שהייתי מעדיפה בשלב זה שיהיה ניזון רק מחלב אם. מה יכולה להיות הבעיה? אני עושה משהו לא תקין? זה נוראה לתת בקבוק?מפחדת שזה יפגע ביצור החלב. אולי כדאי לשאוב? תודה מראש, מ.י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
חיה כהן26/02/2009שלום! בגיל כזה לעיתים יש תופעה שנקראת קפיצת גדילה.במשך מס ימים התינוק רוצה לינוק לעיתים קרובות.אפשר להניק תינוק מצד אחד אחכ שני לחזור לראשון ואחכ שני! בסהכ ככל שמניקים יותר כך כמויות החלב מתגברות.
אם ברצונך גם לשאוב זה רק יכול להועיל.זה אמור לחלוף תוך מס ימים,ולא קורה כלום אם יש צורך ונותנים בקבוק מדי פעם.(כמובן שעדיף שזה יהיה חלב-אם).
בהצלחה ובסבלנות חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה רק עוד שאלה קטנה
מ.י26/02/2009האם זה הגיוני שכאשר אני שואבת יצא בציצי שלא הנקתי בו כ(4 שעות) בקושי 20CC ? והרי התינוק צריך לאכול איזה 120 CC בגיל הזה. יכול להיות שמעבר לקפיצת גדילה יש איזו בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה
חיה כהן26/02/2009שלום! תינוק מצליח לינוק יותר מהשד ממה שהמשאבה מוציאה,בנוסף לכך תינוק לא חייב לאכול בבת אחת כמות כזאת גדולה מהשד.הנקה שונה מבקבוק!
לילה טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
מ.י27/02/2009תודה רבה! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)