מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניהול שאיבהחן27/02/2009
שלוב רב בתי בת שלושה חודשים ויונקת מלא. מאוד חשוב לי להניק אותה ולא לתת תמ"ל בשום אופן. אני חוזרת לעבודה בעוד חודש ורציתי לדעת אם אני נעדרת מהבית 7 שעות כמה פעמים לשאוב בעבודה ? אני מעוניינת להתחיל לשאוב גם עכשיו כדי להתאמן מתי את ממליצה לשאוב, מיד לאחר הנקה ? בלילה ישנה מ8 עד 3 שאז יונקת , את ממליצה לי לשאוב בסביבות חצות ואם כןהאם יהיה מספיק חלב להנקה של 3 ? משאבה של ספקטרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
חיה כהן27/02/2009חן שלום! את יכולה,ואפילו כדאי להתחיל לשאוב ולאגור חלב שאוב בפריזר מעכשיו. משאבת ספקטרה טובה מאוד,בדכ בבוקר כמויות החלב יותר גדולות לכן כדאי לנצל שעות אילו לשאיבות.אפשר לשאוב לאחר הנקה אפשר לשאוב במקום הנקה.לגבי שאיבות בזמן עבודה ,זה לא מתמטיקה אבל לנוחיות שלך תצטרכי לשאוב בין פעם לפעמיים בשעות שאת בעבודה.
כדאי להניק לפני שאת הולכת לעבודה וכמובן שוב להניק כשאת חוזרת הביתה.
לאחסן בכמויות קטנות בערך 100CC ולחמם רק את הכמות שאת צריכה.
שיהיה בהצלחה לילה טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)