הרבה פיפי קצת קקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה פיפי קצת קקי
    מאיה
    11/03/2009

שלום, ביתי בת שבוע וחצי יונקת כ 15 דקות, נרדמת ומתנתקת משד אחד ולאחר כחצי שעה מקבלת תוספת של כ 10 דקות מצד שני ולאחר מכן מתנתקת לבד. היא עושה מספיק פיפי (כ 6-8 חיתולים רטובים ליום) אך קקי יש בקושי אחד. יש לציין שהילדה בוכה הרבה בלילה כפי הנראה כתוצאה מגזים. הזמנתי יועצת הנקה שלא איבחנה בעיה בהנקה שלי (יש לציין שעדיין כואב לי בזמן הנקה ויש לי פצעים בפיטמות מהנקה שגויה בהתחלה). אינני יודעת מדוע היא לא עושה מספיק קקי האם היא לא מקבלת מספיק אוכל. היא אוכלת על פי דרישה אך נרדמת מהר. יש לציין שהיא נולדה 3600 ועדיין לא היתה ביקורת שניה שטיפת חלב (בביקורת ראשונה נשקלה 3600 לאחר שבוע כנראה עקב משקל שונה מהבי"ח).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה פיפי קצת קקי

הוספת תגובה

• מאיה

חיה כהן
    12/03/2009

מאיה שלום! בדכ הסימן שתינוק מקבל מספיק אוכל זה דוקא יציאות! לעיתים רחוקות יש תינוקות שאוכלים מספיק ואין יציאות.הדרך היחידה זה לשקול את התינוק. עליה של 150-250 גר לשבוע זה תקין.
    אם הפצעים בפטמה לא משתפרים סימן שהתינוק לא נצמד טוב לשד!!
    נא להיות בקשר ם אחות טיפת חלב ועם יועצת ההנקה שעזרה לך.
    בהצלחה וכל טוב חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו