מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה באמצע הנקהיערה13/03/2009
שלום, שמי יערה ואני אמא לתינוקת בת חודשיים ו-3 שבועות. עד לפני כשבועיים לא היו לי בעיות בהנקה ואפילו הילדה התחילה לאכול רק כל ארבע שעות ובמשך 20 דקות. (היא נמצאת באחוזון 90 גם בגובה וגם במשקל) מלפני שבועיים נוצר מצב שבשעות הערב אחרי האמבטיה היא יונקת חמש דקות ואז מתחילה לבכות בהסטרייה כאשר השד עדיין בפה שלה. ניסית להוציא לה גרפס וניסיתי אבל היא רוצה להמשיך לינוק (שמתי לב שהפטמה בשלב הזה כבר לא קשה יותר) והדרך היחידה להרגיע אותה היא להעמד ולהניק אותה תוך כדי הליכה ונענוע. בנוסף ביומיםם האחרונים זה מחמיר וגם בשאר ההנקות במהלך היום אני אלצת לעמוד ולנענע אותה תוך כדי. האם זה מצב נורמאלי? והאם יש דרך לחזור להניק אותה רגוע בישיבה לפני שאני אתייאש מלהניק? תודה רבה מראש יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
חיה כהן14/03/2009יערה שלום!האם את מרגישה שיש ירידה בכמויות החלב? לעיתים זו יכולה להיות סיבה לזה שתינוק מתרגז על השד.
מחשבה נוספת יכולה להיות תופעה שנקראית ךפלוקס,(חזרה של אוכל מהקיבה לושט)אשר גורם לכאבים בזמן האוכל. האם יש פליטות?
צריך לבדוק את זה אצל רופא ילדים.
בהצלחה ושבוע טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)