שד אחד מייצר יותר מהשני....מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד אחד מייצר יותר מהשני....מה עושים
    כרמית
    16/03/2009

שלום, יש לי תינוק בן 3 שבועות שכבר מההתחלה העדיף שד אחד יותר. עקב כאבים בפטמות ופטריה שנוצרה נאלתי לתת לו תוספת פורמולה ע"מ לתת לשדיים לנוח. אך במקביל לא הפסקתי לשאוב ולתת לו חלב שאוב שלי. בזמן השאיבה שמתי לב ששד אחד מייצר הרבה יותר חלב מהשני. אם מאחד אני שואבת 50-80 CC מהשני יוצא לי רק 20-30.....זה מתסכל אותי נורא . אמרו לי בטיפת חלב פהפעיל את השד הזה יותר...וכך אני עושה ...אני משתדלת לשאוב בו יותר....אך עדיין אין שינוי. מה לעשות??????? האם יכול להיות ששד אחד יפסיק לייצר חלב? אשמח לעזרה! תודה מראש, כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לכרמית

ג'ניס זאוסמר
    16/03/2009

היי כרמית,
    בהחלט יכול להיות ששד אחד יפסיק לייצר חלב.
    יש נשים המניקות רק מצד אחד לאחר בעיות אשר הביאו להפסקת ייצור חלב מהצד השני. מצב כזה לא מאוד שכיח אבל בהחלט יכול לאפשר הנקה מלאה.
    לדעתי הצד השני לא מצטיין גם כן .
    האם את משתמשת במכשיר טוב לשאיבה?
    האם את שואבת בלבד כרגע ואם כן האם את שואבת מספיק (6-8 פעמים ביממה). ואם לא אי אפשר לצפות שתפוקת החלב יישמר.
    אם חשוב לך - תשיגי לך מכשיר מעולה , תשאבי הרבה , קחי לך כדורי חילבה (3 כדורים 3 פעמים ביום) ואולי תכלי להגביר את החלב .בנוסף תתחילי להניק אותו שוב .
    בצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו