הפסקת הנקה בגיל שנה וארבעה ח'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה בגיל שנה וארבעה ח'
    בלה
    18/03/2009

ביתי השלישית, בת שנה וארבעה חודשים- בשלב זה החלטתי שאני מעוניינת בהפסקת הנקה מוחלטת. הפעוטה אוכלת כ- 3פעמים ביום, מזון מגוון (פחות אוהבת בשרי) ופירות כארוחות ביניים אך מסרבת (בכל תוקף ובצרחות רמות) לקבל תחליף חלב מכל סוג שהוא,בעיקר לפני השינה ובלילה -כשהיא זקוקה לכך נפשית יותר מכל - וזה מהווה בעיה בפני עצמה (היא נוהגת להתעורר כל לילה פעם-פעמיים להנקה/פינוק). האם הפסקת מתן חלב ותחליפיו בשלב זה בעייתי מבחינה תזונתית? האם יש משהו אחר שניתן להציע לך לפני השינה-חוץ מהנקה ותמ"ל-ניגמרו לי הרעיונות? איך יוצרים מצב שבו אנחנו ישנים לילה שלם ורצוף?-( עם הבנות הקודמות לא ישנו רצוף כמעט 4 שנים -ברור שמשהו לא מתנהל כמו שצריך...!!!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לבלה

ג'ניס זאוסמר
    18/03/2009

שלום בלה,
    אני ממליצה לדבר עם רופא הילדים שלך על תזונת תינוקך.
    הציפיה שלך שתישן לילה שלם בגיל הזה מובנת אבל העובדה היא שהרבה תינוקות בגיל הזה לא ישנים לילה שלם.תינוקות עם האגנדה שלהם ואין תיאום ציפיות בינם והוריהם.
    את צודקת לגבי הסיבה אבל אני לא משתמשת במילת"פינוק" אלה הרגל וצורך בשלב ההתתפתחותי בה היא נמצאת.
    אני מציעה להציע לה תמ"ל ללא לחץ, ע"י משהו אחר, כוס עם פיה......
    בסוף היא תקח - את תראי.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו