מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה בגיל שנה וארבעה ח'בלה18/03/2009
ביתי השלישית, בת שנה וארבעה חודשים- בשלב זה החלטתי שאני מעוניינת בהפסקת הנקה מוחלטת. הפעוטה אוכלת כ- 3פעמים ביום, מזון מגוון (פחות אוהבת בשרי) ופירות כארוחות ביניים אך מסרבת (בכל תוקף ובצרחות רמות) לקבל תחליף חלב מכל סוג שהוא,בעיקר לפני השינה ובלילה -כשהיא זקוקה לכך נפשית יותר מכל - וזה מהווה בעיה בפני עצמה (היא נוהגת להתעורר כל לילה פעם-פעמיים להנקה/פינוק). האם הפסקת מתן חלב ותחליפיו בשלב זה בעייתי מבחינה תזונתית? האם יש משהו אחר שניתן להציע לך לפני השינה-חוץ מהנקה ותמ"ל-ניגמרו לי הרעיונות? איך יוצרים מצב שבו אנחנו ישנים לילה שלם ורצוף?-( עם הבנות הקודמות לא ישנו רצוף כמעט 4 שנים -ברור שמשהו לא מתנהל כמו שצריך...!!!!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבלה
ג'ניס זאוסמר18/03/2009שלום בלה,
אני ממליצה לדבר עם רופא הילדים שלך על תזונת תינוקך.
הציפיה שלך שתישן לילה שלם בגיל הזה מובנת אבל העובדה היא שהרבה תינוקות בגיל הזה לא ישנים לילה שלם.תינוקות עם האגנדה שלהם ואין תיאום ציפיות בינם והוריהם.
את צודקת לגבי הסיבה אבל אני לא משתמשת במילת"פינוק" אלה הרגל וצורך בשלב ההתתפתחותי בה היא נמצאת.
אני מציעה להציע לה תמ"ל ללא לחץ, ע"י משהו אחר, כוס עם פיה......
בסוף היא תקח - את תראי.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)