מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחזור להניק...אתי18/03/2009
שלום, ביתי בת 3 חודשים חודש וחצי יינקה מלא (הייתי שואבת) לאחר מכן התחלתי לתת לה גם סימלאק מכיוון ולא היה לי מספיק חלב ולאט לאט ירדתי במינון ויצא שאולי פעם ביום אני שואבת לה וכמובן בגלל שאני שואבת פחות גם יש פחות חלב הייתי שואבת משהו כמו 60 בשבוע האחרון הפסקתי לגמריי כי נראה לי שכבר לא היה טעם יותר אחרי נקיפות מצפון לא קטנים החלטתי שאני רוצה לחזור להניק אני יודעת שזה אפשרי איך אני יכולה לחזור? הבנתי שבגלל שלא הנקתי כמה ימים אני לא יכולה לתת לה ישר את החלב אז מה עושים? אודה לעזרתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאתי
ג'ניס זאוסמר20/03/2009אתי שלום,
אפשרי - נדרש מאמץ ורצון.
תניקי, תשאבי עם מכשיר טוב כמה פעמים ביום ( 6-8) ותקחי חילבה - 3 כדורים 3 פעמים ביממה.
הכי עדיף - יועצת הנקה - לטיפול מקצועי ולתוצאות.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)