שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    זהבית
    07/08/2007

שלום
    רציתי לשאול אני רוב היום אני מניקה, הוא יונק מגיע איזה שהוא שלב שפתאום אני מרגישה שהשד התרוקן לי והוא מתחיל להתעצבן, ואני נותנת לו תוספת מה קורה יכול להיות שנגמר לי החלב? אשמח אם תוכל לענות לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• נראה לי שזה טבעי

שירית
    07/08/2007

אל תדאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לזהבית

ג'ניס זאוסמר
    07/08/2007

זהבית שלום,
    קשה לי לדעת אם החלב שלך נגמר - את לא כותבת אם הוא עולה במשקל,בן כמה הוא וכו.
    זה שאת מניקה רוב היום ושהוא מתעצבן מצביע על בעיה כלשה בהנקה.
    כדאי לפנות לאחות טיפת חלב או יועצת הנקה לפני שתגיעי לנקודה שאין ממנה דרך חזרה.
    ובהקדם,בהצלחה,ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

זהבית
    07/08/2007

שלום לך
    הבן שלי בן חודש וחצי הוא עולה יפה במשקל אבל אם תוספות כי אני רואה שהחלב שלי לא מספיק לו אני מרגישה את השדיים שלי מלאות הוא אוכל הם מתחילות להתרוקן והוא רוצה בואי נגיד עוד שעה אני מרגישה שהם התרוקנו לי ואז הוא מתעצבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו