התינוק רוצה לינוק רק מצד אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוק רוצה לינוק רק מצד אחד
    ענת
    23/03/2009

בני בן 5 חודשים אני עובדת כרגע 3 ימים בשבוע כשאני בעבודה אני שואבת מנה אחת והוא אוכל מבקבוק מנה אחת או שתיים. לאחרונה הוא מסרב לינוק מצד אחד ואכן התמעט בצד זה החלב אני רואה זאת גם בשאיבה . הדבר מפריעה לי גם אסתטית שכן צד אחד גדול משמעותית מצד שני.מה עושים כדי לחזור להנקה משני הצדדים? נ.ב צד זה תמיד היה פחות מועדף אך עתה יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ענת

חיה כהן
    24/03/2009

ענת שלום!
    אחת הסיבות שתינוק לא רוצה לינוק משד מסוים זה ירידה בכמויות החלב באותו צד.כדאי להגביר את החלב באותו צד עי שאיבות מרובות דוקא מצד זה!
    בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התינוק מסרב לינוק מצד אחד

ענת
    24/03/2009

בהמשך לשאלתי אני כבר יומיים מנסה לשאוב מצד זה אך לא יוצא כלום מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

חיה כהן
    24/03/2009

ענת שלום! אפשר רק להמשיך לשאוב מאותו צד,גם אם לא יוצא חלב.אולי הגירוי יגביר בחזרה את החלב.
    בהצלחה חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו