סרבן בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבן בקבוק
    לירון
    25/03/2009

שלום, בני בן כמעט 5 חודשים, הוא התחיל לפני שבועיים ללכת למטפלת, ומאז ליבי נקרע...
    כשהוא אצל המטפלת הוא מסרב לאכול מבקבוק...ומחכה לי עד שאני חוזרת מהעבודה כדי לאכול...
    לציין כי אני עובדת כ-6-7 שעות ביום, ואין לנו איזה פינה בה אני יכולה לשאוב אז אני לא שואבת.
    בבית הוא אוכל לפעמים בקבוק רק בשעות הערב לפני השינה.
    יש לי כמה שאלות:
    1) אני מנסה לשאוב ולא יוצא לי חלב האם זה אומר שהחלב התייבש )-: ??ומה אני יכולה לעשות כדי להגביר את הכמות (חוץ מסירה שחורה) כי אני רוצה להמשיך להניק כשאני חוזרת הביתה?
    2) איך אני יכולה לדעת את כמות ההנקה שהוא אוכל? ואם יוצא לו בכלל?
    3) האם כדאי להתחיל בגיל 5 חודשים עם מזון מוצק, ועם מה כדאי להתחיל?
    אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבן בקבוק

הוספת תגובה

• לירון

חיה כהן
    26/03/2009

לירון שלום.
    החלב לא מתייבש ביום עד כדי כך שלא יצא בכלל בשאיבה,וגם אם כן אם תמשיכי לשאוב החלב יחזור.איזה משאבה יש לך? אולי יש בעיה עם המשאבה,את צריכה משאבה טובה!
    אי אפשר לדעת את הכמות שהוא אוכל,אבל בטח אחרי מס חודשי הנקה את תדעי להבחין שתינוקך יונק ומקבל חלב.בדכ יש גם את ההרגשה של רפלקס שחרור החלב.בנוסף לזה סביר שהתינוק לא יהיה מרוצה על השד אם לא יהיה חלב!
    בהחלט בגיל כזה אפשר להתחיל עם מוצקים במידה וזה יכול לעזור לך.ההמלצה היום היא להתחיל עם ירקות.מתחילים עם ירק אחד וכמות קטנה ולאט לאט מוסיפים עוד סוגים.תתיעצי עם אחות טיפת חלב!
    כל טוב ובהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו