איך נפטרים מפטמת סיליקון????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך נפטרים מפטמת סיליקון????
    רחלי
    28/03/2009

היי,

עדן כבר בת חודשיים, יונקת כמעט מלא (בלילה אבא נותן בקבוק) ורוב ההנקות מלוות ב SNS.
    את משק החלב הצלחתי להגביר ולייצב אבל אני מרגישה שעם הפטמה לא יוצא כמו שאמור לצאת. לפני כשבועיים היא הפתיעה אותי ותפסה ללא הסיליקון ומאז זה לא חזר על עצמו. היא לא יודעת מה לעשות עם הציצי בתוך הפה שלה.
    אישה טובה שפגשתי באינטרנט אמרה שלה מה שעזר זה האכלות אצבע. ניסיתי יום וחצי, לא עזר.
    יש לי יועצת הנקה דיי נחשבת וגם איתה התייעצתי אבל ממנה אני קצת מתייאשת. היועצת שאיתה במכון פשוט אמרה "יש ילדים שמתמכרים ואין מה לעשות" והיא עצמה כבר התחילה לדבר איתי על הילד הבא. כששאלתי על האכלת אצבע היא רק שאלה עד לאן אני מכניסה את האצבע ושאולי ככה היא תקשר עור לאוכל ולא סיליקון.
    אני קצת מתוסכלת כי הילדה הראתה לי שהיא יודעת ויכולה, אני רק צריכה עוד איזה טיפ ממישהי שהצליח לה.
    אגב, התפיסה עם הפיטמה לא מזהיה בעוד שכאשר הצליחה ללא, היא תפסה יופי.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רחלי

חיה כהן
    28/03/2009

רחלי שלום! לדעתי תינוק בגיל חודשיים אוכל כמויות גדולות מדי בשביל להאכיל באצבע. אפשרות להוריד את פטמת הסיליקון היא להתחיל את הארוחה עם הסיליקון,ובאמצע ההנקה להוריד את הסיליקון תוך כדי הנקה. תנסי את זה בשעות שהיא יונקת יותר טוב ויותר רגועה.אל תשכחי לתת תמיכה טובה לשד בזמן ההנקה כדי לייצב לה את השד.אל תשכחי שהתינוק יונק מהשד ולא מהפטמה!
    תרגול ועוד תרגול,הרבה מגע עור לעור.
    בהצלחה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תודה רבה על תשובתך

רחלי
    29/03/2009

עדן נולדה קטנה מאוד ולכן גם היום, בגיל חודשיים היא פיצית-3400 גרם לערך. ארוחה שלה היא 90CC תמ"ל או טיפה יותר חלב אם.
    למרות גילה הצעיר יש לה הרבה שכל - היא מזהה שזה לא סיליקון שנכנס לה לפה ומשאירה את הפה פעור עם השד בתוכו, עיניים פעורות ולא עושה כלום. הערב ניסיתי להניק אותה בתנועה וזה הלך טיפה טוב יותר (אמנם עם הפטמה אבל בלי צעקות), אני אנסה גם מחר.
    איך היית תומכת שד גדול מאוד ונפול (לידה שניה) על מנת להניק בהליכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו