עזרה בהנקה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהנקה!!
    מירב
    28/03/2009

היי. יש לי ילד בן 4 ואת ילדי השני ילדתי לפני 5 ימים. את הילד הראשון הנקתי שנה וחצי. תחילה עם פטמות סיליקון (יש לי פטמות שקועות) ואחרי 4 חודשים זרקנו אותן והמשכנו בלי. כלומר יש לי נסיון וידעתי שאני מעוניינת להניק גם את ילדי השני. הפעם גם פטמות הסיליקון לא עוזרות כלל. הוא לא תופס והוא עצלן ומתייאש ומתוסכל מאוד מהר ולכן אני שואבת סביב השעון. אני חוששת שהוא יתרגל לבקבוק ולעולם לא ילמד לינוק למרות נסיונותיי החוזרים ללמדו.
    1. האם יש סיכוי שבעוד מספר ימים או שבועות הוא יתחזק ויוכל להפתיע אותי ולינוק ישירות מהציצי או מפיטמת הסיליקון או שזה אבוד?
    2. מה לגבי מינוני שאיבה. כמה הוא אמור לאכול? בינתיים הוא אוכל עפ"י הצורך שלו (כמה שהוא דורש). נראה לי שהוא מגזים עפ דרישותיו. בן 5 ימים ואוכל 100 CC לארוחה כל 3 שעות לערך.
    יש לציין שכמות חיתולים מלאים ל- 24 שעות מספיקה. כ- 4-5 טיטולים של יציאות וכ- 6 חיתולים של שתן.
    אני מאוד רוצה להניק ומכירה את יתרונות ההנקה. לא אוותר בקלות אך התלות המלאה במשאבה מתסכלת אותי. מה ניתן לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהנקה!!

הוספת תגובה

• מירב

חיה כהן
    28/03/2009

מירב שלום! בודאי שיש סיכוי טוב שתינוקך ינק בהמשך. יש צורך קודם כל לשאוב ולגרום לזרימה טובה של חלב בשד.לפי התאור שלך יש לך כמויות יפות של חלב!
    הרבה מגע של עור לעור גם ללא קשר להנקה יכול לעזור וגם התינוק יגדל קצת יהיה יותר ערני וישתף פעולה. אל תשכחי שתינוק בו 5 ימים זה לא תינוק בן שנה,הוא צריך יותר עזרה מצידך בהצמדה לשד.יכול להיות שאת צריכה עזרה מיועצת הנקה.
    אל תפחדי מהבקבוק רק תדאגי לתת אותו בצורה הכי קרובה להנקה,גם מבחינת תנוחה וגם תגרמי לתינוקך לפתוח פה גדול ואל תרימי את הבקבוק עד הסוף אלא תשכיבי אותו שרק חצי מהפטמה יתמלא בחלב,בצורה כזאת התינוק יצרוך גם כמויות יותר קטנות בכל ארוחה.
    בהצלחה ולא להתייאש את רק בהתחלת הדרך!
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו