מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי בעת הנקהנעמי15/04/2009
שלום, התינוק שלי בן חודש ושלושה שבועות. במשך הלילה הוא יונק יפה כל שעתיים שלוש ונרדם. אך לעיתים במשך היום הוא יונק ואחרי 5 דקות מתחיל לבעוט ולבכות. גם אחרי שעושים לו גרפס הוא ממשיך לבכות אם אני מנסה להניק אותו. וכך הוא מסוגל להמשיך במהלך שעות היום, מהבוקר עד הערב, כשפעם בשעתיים אני מנסה להניקו והוא יונק 5 דקות ומתחיל להתפתל ולבכות. אני דואגת שהוא רעב ואז בערב אני נשברת ונותנת לו בקבוק. ואז הוא נרגע בבת אחת ואוכל יפה 120 סמ"ק. אני יודעת שהוא סובל מגזים אבל איך יייתכן שתוך כדי הנקה הוא מתפתל וצורח ותוך אכילת בקבוק הכל בסדר? הוא ילד שלישי ועם הקודמים זה לא היה כך. הם בכו בערב כשלוש שעות מגזים וזהו. אני מפחדת שבסוף הוא יתרגל לבקבוק ויוותר על הנקה. יש לכם רעיון מדוע הוא בוכה בהנקה ולא באכילת בקבוק?
אודה לתשובתכם המהירה... המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמי
ג'ניס זאוסמר16/04/2009היי נעמי,
נראה שיש לו "גזים" או "קוליק" וכול תינוק עובר את הדבר הנורא הזה בדרך אחרת.
הוא אוכל את התמ"ל כי זה שונה. מה בדיוק הוא מחפש? לא תמיד אפשר לדעת. עובדה שאת נותנת לו את התמ"ל בערב , אולי בבוקר היה שונה.
עובדה שנייה - בלילה אין בעיה כזאת עז זה מצביע על תקופות שטוב יותר ותקופות שטוב פחות.
תנסי לראות מה שונה בלילה - שקט, חושך,מיקוםת תנוחה....
סיבה נוספת - תינוקות אוהבים הרבה חלב ומהר - יתכן ומרגיש במשך היום שהשד לא מלא והזרם לא חזק או מהיר מספיק לו כי הוא כל הזמן יונק.ההתנהגות שאת מתארת יכולה להיות גם מזה והכול ביחד.
אני ממליצה :
1 - בדיקת רופא ילדים לוודא שהכל בסדר - עלייה במשקל, יציאות, אוזניים, שתן....
2 - במשך היום להיק אותו במקום שקט,חשוך יותר וללא "לחץ" סביבתי. לתת לו ככה מ-2 הצדדים בכל הנקה.
3 - לאט לאט לרדת מהבקבוקים
מקווה שהכול ישתנה בקרוב
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)