שתי שאלות חשובות ודחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות חשובות ודחופות
    מיכלי
    21/04/2009

הי,
    יש לי תינוק בן חמישה חודשים ואני חוזרת לעבודה ומתכננת לתת בקבוק של חלב שאוב (על ידי המטפלת) פעמיים ביום.
    יש לי שתי שאלות חשובות:
    1. אם התינוק לא מסיים את החלב, אפשר להכניס את השאריות חזרה למקרר?
    2. יש לי חלב שאוב מלפני 3 חודשים (סוף ינואר). עד מתי ניתן להפשיר אותו ולתת אותו לתינוק שלי?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות חשובות ודחופות

הוספת תגובה

• מיכלי

חיה כהן
    22/04/2009

מיכלי שלום! תתחילי להשתמש בחלב מהתאריך הראשון ששאבת. החלב בסדר עד 4 חודשים מהשאיבה.
    אין להשאיר ולהשתמש שנית בחלב שנשאר בבקבוק,לכן ההמלצה להכין ולחמם כמויות גדולות ואז תמיד אפשר להוסיף.
    כל טוב חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחמם כמויות קטנות

עינת
    22/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינת

חיה כהן
    22/04/2009

עינת,תודה על תיקון הטעות,השעה היתה מאוחרת...או מוקדמת ... מה שתרצי מקווה שהייתי מובנת.
    כל טוב ויום נפלא חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו