מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ארוכ המאוד -די דחוףאורלי29/04/2009
שלום,אני שבעה ימים אחרי קיסרי,בבה"ח התינוק קיבל גם בקבוק וגם הנקה,ביומיים האחרונים לאשפוז קיבל בעיקר הנקה,הגענו הביתה ביום שני ,יש הנקות שהולכות די טוב עד שעה והתינוק רגוע וחוזר לישון,מאתמול אחה"צ אני נמצאת במצב שכמה שעות טובות הור לא רגוע ומבקש שוב לינוק,אין הפסקות אפילו של חצי שעה,איך שאני משכיבה אותו בחזרה הוא שוב בוכה ודורש ציצי.בסוף נישברתי ונתתי לו תוספת של 25 בערך.אני די לא מבינה מה לא בסדר,נראה לי שיש לי חלב והא יונק יפה,אין לי גודש( היה וסילקתי ע"י עיסויים ),אני מרגישה את התרוקנות השד אחרי היניקה וגם את ההתמלאות מחדש....כמה זמן אמורה לקחת הנקה? האם יש מצב שהחלב לא מספיק לו? או דליל מדי? האם להמשיך לתת תוספת? האם יש קשר בין ניתוח קיסרי להנקה מוצלחת? אשמח שתענו לי בהקדם.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורלי
ג'ניס זאוסמר29/04/2009היי אורלי,
אין קשרהבין ניתוח קיסרי לבין הנקה מוצלחת .
אין בעיה עם איכות החלב .
יתכן ויש מקום לשיפור התפיסה ולכן אני מאוד ממליצה לגשת לייעוץ הנקה מקצועי - יועצת הנקה מוסמכת.
התינוק שלך כנראה הורגל לכמות ולזרם שקבל מבקבוק ואם קבל כ5 ימים כבר ייתכן והשילוב הביא להפחתת / עיכוב החלב.
הדבר הטוב ביותר לעשות הוא :
1 - לוודא שתופס טוב
2 - להרגיל אותו לשד/ להתיידד עם הציצי
3 - לחיצת השד בזמן ההנקה והזרת החלב
4 - להניק מ-2 הצדדים בכל הנקה
5 - ייעוץ הנקה
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)