מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשון קשורהענת29/04/2009
לפני כחודשיים ילדתי את ביתי הרביעית במשקל 2860 . השתחררנו במשקל 2620. במהלך החודש הראשון היא היתה בוכה שעות על גבי שעות חשבנו שהיא מאוד סובלת מכאבי בטן. בגיל חודש ששקלתי אותה הסתבר שהיא כמעט ולא עלתה במשקל והיא כנראה רעבה. המליצו לי לתת לה תוספות. ניסיתי לשאוב אחרי ההנקה אבל יצאתי מותשת מכל הענין.הזמנתי יועצת הנקה והיא טוענת שיש לבת שלי submucsal tongue tie . אם מישהי מכירה את הבעיה ותוכל להמליץ לי איך לפעול אני מאוד אשמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענת
ג'ניס זאוסמר30/04/2009הי ענת,
יש לפחות 2 סוגים של לשון קשורה. בשני הסוגים הלשון עלולה(לא תמיד) להיות פחות יעילה כי תנועתיותה מוגבת עקב קשר הדוק מדי בין הלשון ורצפת הפה.
כאשר רואים את הקשר (פיסת עור מתחת לשון) וקימות בעיות בהנקה כגון: כאב לאם,אי הוצאת חלב וירידה במשקל... - יש אפשרות לחתוך את העור ועל ידי כך לפעמים לפתור את הבעיה.
הסוג השני - לא רואים את הקשר כי הוא עמוק בתוך הרקמה - אפשר גם לחתוך אבל הפעולה יותר מסובכת במקצת ולא כל רופא מבצע.
בשני המקרים הקשר לא מחייב קושי בהנקה אלה במקרים כאשר התנועיות של הלשון מוגבלת.דבר כזה צריך לבחון אצל מומחה.תבקשי מהיועצת שלך להפנות אותך לרופא העוסק בדבר אם יש לך עדיין חלב ואת מעוניינת להניק .אם לא אין צורך לטפל בזה כעת .
דר" אייל בוצר - ב"ח איכילוב עוסק בזה.
בהצחלה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)