לשון קשורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון קשורה
    ענת
    29/04/2009

לפני כחודשיים ילדתי את ביתי הרביעית במשקל 2860 . השתחררנו במשקל 2620. במהלך החודש הראשון היא היתה בוכה שעות על גבי שעות חשבנו שהיא מאוד סובלת מכאבי בטן. בגיל חודש ששקלתי אותה הסתבר שהיא כמעט ולא עלתה במשקל והיא כנראה רעבה. המליצו לי לתת לה תוספות. ניסיתי לשאוב אחרי ההנקה אבל יצאתי מותשת מכל הענין.הזמנתי יועצת הנקה והיא טוענת שיש לבת שלי submucsal tongue tie . אם מישהי מכירה את הבעיה ותוכל להמליץ לי איך לפעול אני מאוד אשמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון קשורה

הוספת תגובה

• תשובה לענת

ג'ניס זאוסמר
    30/04/2009

הי ענת,
    יש לפחות 2 סוגים של לשון קשורה. בשני הסוגים הלשון עלולה(לא תמיד) להיות פחות יעילה כי תנועתיותה מוגבת עקב קשר הדוק מדי בין הלשון ורצפת הפה.
    כאשר רואים את הקשר (פיסת עור מתחת לשון) וקימות בעיות בהנקה כגון: כאב לאם,אי הוצאת חלב וירידה במשקל... - יש אפשרות לחתוך את העור ועל ידי כך לפעמים לפתור את הבעיה.
    הסוג השני - לא רואים את הקשר כי הוא עמוק בתוך הרקמה - אפשר גם לחתוך אבל הפעולה יותר מסובכת במקצת ולא כל רופא מבצע.
    בשני המקרים הקשר לא מחייב קושי בהנקה אלה במקרים כאשר התנועיות של הלשון מוגבלת.דבר כזה צריך לבחון אצל מומחה.תבקשי מהיועצת שלך להפנות אותך לרופא העוסק בדבר אם יש לך עדיין חלב ואת מעוניינת להניק .אם לא אין צורך לטפל בזה כעת .
    דר" אייל בוצר - ב"ח איכילוב עוסק בזה.
    בהצחלה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו