שילוב מוצקים עם הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב מוצקים עם הנקה
    לירון
    02/05/2009

שלום, בני בן 6 חודשים כשהוא אצל המטפלת הוא אוכל תמ"ל, התחלתי לשלב לו מוצקים ומהרגע שאני מגיעה מהעבודה (15:00) אני מניקה, כולל 4 פעמים בלילה (שזה ממש קשה כשחוזרים לעבוד....), למרות שבלילה ההנקות קצרות יותר.
    לאחרונה אני מרגישה ירידה בכמות החלב, אני משערת שזה קשור לחזרה לעבודה ולשילוב של המוצקים, השאלה איך אני יכולה לשמור על כמות חלב מספקת, אני ממש חוששת שייצור החלב יפסק.
    אשמח לתגובה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב מוצקים עם הנקה

הוספת תגובה

• תשובה ללירון

ג'ניס זאוסמר
    02/05/2009

היי לירון,
    הירידה בכמות החלב לא נובעת מתוספות או חזרה לעבודה אלה מהפחתת יניקות.באופן טבעי כמות החלב יורדת כאשר יש הפחתה ביניקות - בכדי שההפחתה לא תהיה מעבר למצופה קיימת המלצה לשאיבה(בעבודה ו/או בבית) וכמובן הרבה יניקות בבית.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה

לירון
    03/05/2009

ואם בשאיבה יוצא ממש קצת, האם ניתן להגביר את הכמות בשאיבה ללא תוצאות (כלומר בשאיבה שלא יוצא חלב)??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ללירון

ג'ניס זאוסמר
    05/05/2009

היי לירון,
    התשובה היא -כן.
    לפעמים לא יוצא כי המכשיר לא מספיק טוב/איכותי או שאת צריכה לפתח מיוצנות או משום שכמות החלב באמת ירד .אני ממליצה להשיג מכשיר באיכות גבוהה מיד שרה - ספקטרא, לשאוב כמה שאת מצליחה מבחינת זמנך ותקחי לך 3 כמוסות של חילבה 3 פעמים ביום(להשיג מחנות טבע)
    בהצלחה,
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו