מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שלא רגועלילך17/05/2009
ב'ה
תינוק בן שבועיים יונק כל היום מלבד פעם אחת בלילה שאוכל תמ"ל ( בגלל תשישות שלי )
ניסיתי לשאוב לו במשאבה ידנית אבל לא יוצא מספיק בגלל שכל היום הוא יונק לעיתים תדירות
בשעות היום ינק כל שעה וחצי-שעתיים ולפעמים כל שלוש שעות יש לו שעות ביום שהוא כל הזמן נראה רעב.
הבעיה היא שכל הזמן יש לו גזים ואין מצב שהוא ערני ושקט או שהוא ישן הוא שהוא בוכה או שהוא אוכל ונרדם , אנחנו שומעים כל הזמן רעשים של גזים ויש לו צואה ירוקה בכל החלפה אנחנו מחלפים לו כמעט 7-8 פעמיים ביום.
יש פעמים ביום וגם בלילה שאני מניקה אותו חצי שעה הוא נרדם ל10 דקות ומתעורר שוב בבכי אם סימנים שהוא שוב רעב ואז הא שוב יונק חצי שעה נרדם 10 דקות ושוב מתעורר בצרחות וזה יכול להמשך ככה כמה שעות , זה אחת הסיבות שהתחלתי להביא לו תמ"ל בלילה.
אני לוקחת ברזל ופרנטל והתזונה שלי בעיקר ירקות בשר , מוצרי גבינה (בשביל השלמה לסידן) אורז,פסטות ,ביצים וכו'.
מה כדאי לעשות בכדי שהוא יהיה ערני ורגוע? ושיוכל לאכול בצורה קצת יותר סדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
חיה כהן17/05/2009לילך שלום!
לפי התיאור שלך נראה לי שאת צריכה יועצת הנקה שתראה את התינוק יונק! רק לאחר שנדע שהוא יונק טוב ועולה במשקל נוכל לחשוב על דברים אחרים לשיפור המצב. הדבר הכי בסיסי בהנקה זה להצמיד את התינוק בצורה נכונה לשד! רוב הבעיות בהנקה נובעות מהנקה לא נכונה,אז אני ממליצה לך להפגש עם מישהי מקצועית שתוכל לראות בעיניים ואז הרבה מהקשיים שהבעת למעלה יוכלו להפתר.
באופן כללי תינוק בגיל הזה יונק לעיתים קרובות,ולא עושה הרבה חוץ מלאכול ולישון! עכשיו יש ימים חמים חשוב שאת תשתי הרבה ןחשוב להניק הרבה.לא להלביש ביגוד חם מדי ואם אפשר להדליק מזגנים!
בהצלחה וכל טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא עולה יפה במשקל
לילך18/05/2009ב'ה הוא נולד 3185 ויד ל 2860 בשחרור יום אחר כך עלה ל 3010 ולפני ארבעה ימים הוא שקל 3370 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
חיה כהן18/05/2009לילך אכן עליה יפה מאוד במשקל,יכול להיות שיש לך הרבה חלב,ולכן אוכל מהר ויש גזים,יכול להיות שיש לך רפלקס שחרור חלב ער במיוחד והתינוק מקבל שפריצים של חלב.עדיין אני חושבת שמישהי צריכה לראות אותך בעיניים ולא מספיק במקרה הזה המלצות בפורום.
כל טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה !!
לילך18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)