מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמני הנקה:מתי?וכמה?קרן24/05/2009
שלום...
בתי בת שבוע וטפו טפו טפו היא תפסה את הקטע של ההנקה מצויין.
העיניין הוא שאני מעוניינת לשאוב ע"מ שאוכל קצת להשתחרר לשעה שעתיים לעשות סידורים שונים.
שאלתי היא מתי אפשר לשאוב(יש לי משאבה חשמלית של מדלה עם ווסת)לפני ההנקה או אחרי הנקה?כמה זמן לפני או אחרי? במשך כמה זמן לשאוב?עד שרואים שכבר לא יוצא חלב ולעבור לצד שני?
בתי בד"כ יונקת כל שעתיים וחצי שלוש,איך מתמרנים בין הנקה להנקה?
בקיצור המון שאלות ומעט מדי תשובות יש לי עליהן
מי מתנדבת לעזור?
תודה מראש... : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ג'ניס זאוסמר24/05/2009קרן שלום,
אני שמחה שבתך תפסה את העניין ויונקת מצוין. עם זאת אני מאוד מאוד ממליצה לא להתחיל עם שאיבות ושילובים כעת. כל שנוי בתהליך הטבעי(פיזיולוגי) עלול לגרום לשיבוש בתפוקת החלב וביכולתה / רצונה לינוק.
תשמרי את המשאבה ליותר מאוחרת, אין משאבה הדומה להנקה ואת ממש בהתחלת התהליך - חבל להסתכן.
תני לתהליך להתבסס אצלך ואצלה ועל תזמיני בעיות או צרות סתם.
בעוד כמה שבועות אשמח לענות על כל שאלה בקשר שאיבה.
תהני בינתיים,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)