מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקות תכופות ועוד..אמא של נעמה24/05/2009
שלום, אני אושרת, אמא של נעמה ויש לי מספר שאלות:
ביתי בת חודש, יונקת לעיתים תכופכות.מראה סימני רעב כמו עיירנות מוגברת, הכנסת אצהעות לפה ומציצתן ובכי מאכזב כשאני נותנת לה מוצץ ותוך כמה שניות היא קולטת שלא יוצא ממנו חלב, היא יורקת אותו ומיבבת. במשך היום אני יכולה לשבת ולהניק אותה בהפרשים של חצי שעה, כל יניקה לא אורכת יותר מעשר דקות, היא נרדמת או פשוט מוציאה את הפטמה מהפה מסיבה לא ברורה. יש לציין שברב ההנקות אני שומעת אותה בולעת, וההיצמדות שלה לשד נכונה לפי דעתי.(כי כבר לא נוצרים לי סדקים או חתכים כמו בשבוע הראשון, וגם כי אני חשה בהתרוקנות השד לאחר שתיים שלוש הנקות תכופות.) מתישהו, לאחר שלוש או ארבע שעות שהיא כמעט לא ישנה, כי היא מתעוררת לינוק כל פעם, והיא משדרת סימני רעב ועייפות, אני נותנת לה חלב שאוב מבקבוק, מנה של 80 מיל' לערך, עם הפסקה אחת להוצאת אוויר, ואז היא נרדמת וישנה בין שעתיים לשלוש, ואז שוב אותו הסרט, הרבה הנקות תכופות, וחוזר חלילה. יוצא שהיא לוקחת ביממה בין 4 ל-6 מנות מבקבוק, והרבה הרבה הנקות קטנות בין לבין.
יציאות-בין 4 ל-8 ביממה ושתן- בין 7 ל-10. יוצא לי להחליף לה בין 8 ל-12 טיטולים ביממה.
עלייה במשקל: נולדה 2840, יצאה מבי"ח 2750, שבוע אח"כ נשקלה בטיפת חלב 2950 עוד שבוע לאחר מכן נשקלה בטיפת חלב 3150 והיום , שבועיים לאחר מכן, נשקלה שוב 3970.
תודה מראש לעונות. המשך ערב נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאמא של נעמה
ג'ניס זאוסמר24/05/2009שלום נעמה,
קשה מאוד לדעת בדיוק מה מתרחש אבל לי נראה שהיניקה שלה לא מספיק אפקטיבית - היא לא מוציעה חלב מספיק ולכן לא שבעה.
סמני המשקל, שתן, צואה וכו - כנראה נובעים מהבקבוקים שהיא מקבלת מעבר להנקה.
אני מאוד ממליצה שתגשי לייעוץ הנקה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אמא של נעמה24/05/2009תודה רבה ולילה טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)