מספר בעיות בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר בעיות בהנקה
    נועה
    04/06/2009

התינוק שלי בן שבועיים ורק ביומיים האחרונים התחלתי לנסות להניק. הוא מעדיף בפרוש צד אחד, ואת השני הוא תופס בצורה שפוצעת אותי כך שאחרי 2-3 הנקות אני כבר לא יכולה להניק ממנו יותר.גם את הצד הראשון הוא תופס מאוד כואב אבל נסבל. אני יודעת שצריך להכניס לפה שלו כמה שיותר מהעטרה ולא רך את הפטמה ומנסה לעשות כך. אבל ההנקה עדיין מאוד כואבת ואני ישבת קפואה ומקווה שיסתיים מהר. בשד הפצוע ניסית די בהצלחה להניק עם פטמת סיליקון והוא תופס אותה, אבל אני מפחדת שהפטמה רק מלמדת אותו לא לפתוח פה מספיק גדול. האם פטמת הסיליקון בכלל טובה לשלב שלפני ביסוס ההנקה? האם בדומה לבקבוק היא הופכת אות לעצלן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר בעיות בהנקה

הוספת תגובה

• תמי

חיה כהן
    04/06/2009

תמי שלום! במקרה שלך אני ממליצה להפגש עם יועצת הנקה,וכדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר.
    בינתיים אל תתני לו לפצוע אותך עדיף לשאוב ולתת בבקבוק אם אינך מצליחה להצמיד אותו טוב.זה כנראה המצב לפי התאורים שלך.
    שמוש בפטמות סיליקון לא נועד למקרים אילו ולא הייתי משתמשת בזה מאחר וזה יכול להחמיר את המצב וגם לגרום לך לגודש ולירידה במשקל אצל תינוקך!
    בהצלחה לשניכם חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו