לא רוצה לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לינוק
    טליה
    12/06/2009

בשבועיים האחרונים סבלתי מכאבים בהנקה ויצא שהנקתי פחות בצורה משמעותית מבדרך כלל, התינוקת (בת חודשיים) אכלה רוב הזמן מבקבוק(שאיבה ותחליף). עכשיו כשחלפו קצת הכאבים אני רוצה להניק שוב בצורה מלאה אבל נראה שהיא פשוט לא רוצה לינוק היא נצמדת יפה אל השד אבל נראה שהיא כאילו "נזכרת" שמבקבוק יותר קל, מפסיקה לינוק לאחר כמה שניות ומתחילה להלחם לדחוף ולהדוף עצמה מהשד,
    אני מאוד מתוסכלת מהמצב ולא יודעת מה לעשות? איך להחזיר אותה ליניקה? האם להלחם בה ולדחוף ציצי בכוח? האם לתת לה בקבוק בלי מלחמה ולוותר לה על ההנקה??האם להתחיל הנקה רגילה וכשהיא מתייאשת לתת בקבוק?. אגב קבעתי תור לרופאה מומחית להנקה עקב הכאבים שהיו אבל לא יודעת אם ללכת מפני שהייעוץ כולל גם הסתכלות ועל מה תסתכל הרופאה אם הילדה לא רוצה לינוק???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לינוק

הוספת תגובה

• תשובה לטליה

ג'ניס זאוסמר
    12/06/2009

היי טליה,
    נראה לי שהתינוק שלך התרגל לבקבוק ויותר לזרימה המהירה שהוא מקבל ממנו.לכן התגובה - הוא מחכה לחלב פשוט לצאת מהשד לבד ללא ממאצים מצידו.
    אני מציעה קודם כול ללת לו לינוק כמה שיותר וכמה שפחות בקבוקים. כאשר מצמד לשד תלחצי על השד להזרמת החלב .
    תנסי להחזיק אותו כאשר הוא ללא בגדים ואת ללא חולצה - זו שיטה שנקראת קנגרו והיא מעודדת קשר ורגע ומאוד עוזרת בלהחזיר תינוק לשד.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טליה
    12/06/2009

אני אנסה מקווה שזה יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו