מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקת בן 8 חוד' כאבים חזקים בפטמהרותי28/06/2009
שלום רב,
מניקה מזה 8 חודשים את בני השלישי (מוצקים+הנקה).
מזה כשלושה שבועות היו לי דקירות ותחושה שורפת בפטמה בשד אחד בייחוד לאחר ההנקה.
ניסיתי פורילן ו"רפאל" וללא הועיל. לאחר שירד לי דם,ניסיתי לשאוב מהשד הזה ולא להניק למשך 24 ש' -אומנם הוריד את הכאב במעט אבל יצר קצת גודש... גם פטמת סיליקון לא עזרה...
מאתמול,החלו לי כאבים חזקים ואדמומיות קלה סביב אזור מסויים בפטמה ותחושת כאב חד רק באזור זה בשד ופטמה. מלווה בהרגשה כללית לא טובה- ללא חום.
שמתי מעט קומפרסים של קרח-עזר רגעית
לבני אין שכבה לבנה בפה ולא פטריה במפשעה.
אודה לעצתכן המהירה.
במידה ועליי לפנות לרופא,ומכיוון ואינני בארץ כרגע ,אשמח אם תוכלו לומר לי לאיזה: גניקולוג, כירורוג וכו'-
רוב תודות,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
חיה כהן28/06/2009רותי שלום!
המחשבה שלי הולכת לכוון של פטריה למרות שאת אומרת שזה מופיע רק בצד אחד ושלתינוק אין פטריה בפה.
תמיד יש יוצאים מהכלל וקשה לי לחשוב על משהו אחר.איני ממליצה על פטמת סיליקון מה שכן הייתי ממליצה למרוח על השד משחת דקטרין נגד פטריה,לשמור שהאזור יהיה יבש ומאוורר.
אם אין שיפור תוך מס ימים ממליצה לראות כירורג שד.בינתיים אפשר להמשיך להניק או להוציא ידני כדי שלא יהיה גודש.
תרגישי טוב ובהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)