מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להעיר או לתת לישוןיפעת13/07/2009
שלום ,
הקטנצ'יק שלי בן חודש והוא פיתח סדר יום של ערות / שינה קלה בבוקר לכמה שעות ואז לקראת הצהרים הוא ישן ככה שיכול להיווצר מרווח של בין 5 ל6 שעות בין האכלות ואז שוב עירות פחות או יותר ואז בלילה שוב ישן ופותח מרווח של 5-6 שעות, אז אני מבינה שבלילה זה מבורך ואכן אני מברכת אך האם לתת לו לישון כ"כ הרבה במהלך היום, זה כנראה מכוון שהוא לא מצליח להרדם לפני כן כ"כ טוב , וממש נוצר לו סדר יום כזה, כמה שעות שינה תינוקות בגילו אמורים לצבור ביממה
ושאלה לא קשורה, התחלתי להניק ממש עכשיו, ואני מבינה שצריך לבדוק כמות שתן, ומה צבע היצאות שאמור להיות ,ולמה לשים לב, על מנת לבדוק שהוא אכן אוכל מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
חיה כהן14/07/2009יפעת שלום!
אם תינוקך יונק בשעות מסויימות לעיתים קרובות ומדי פעם פותח מרווחים אז אין בעיה.
בגיל כזה עדיף לשקול מידי פעם כדי לראות שהוא אוכל מספיק מאחר ולעיתים בגיל הזה לתינוק אין יציאות במשך מס ימים,ואין הדבר מעיד על חוסר אוכל.
בהצלחה לכם חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)