להעיר או לתת לישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להעיר או לתת לישון
    יפעת
    13/07/2009

שלום ,
    הקטנצ'יק שלי בן חודש והוא פיתח סדר יום של ערות / שינה קלה בבוקר לכמה שעות ואז לקראת הצהרים הוא ישן ככה שיכול להיווצר מרווח של בין 5 ל6 שעות בין האכלות ואז שוב עירות פחות או יותר ואז בלילה שוב ישן ופותח מרווח של 5-6 שעות, אז אני מבינה שבלילה זה מבורך ואכן אני מברכת אך האם לתת לו לישון כ"כ הרבה במהלך היום, זה כנראה מכוון שהוא לא מצליח להרדם לפני כן כ"כ טוב , וממש נוצר לו סדר יום כזה, כמה שעות שינה תינוקות בגילו אמורים לצבור ביממה
    ושאלה לא קשורה, התחלתי להניק ממש עכשיו, ואני מבינה שצריך לבדוק כמות שתן, ומה צבע היצאות שאמור להיות ,ולמה לשים לב, על מנת לבדוק שהוא אכן אוכל מספיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להעיר או לתת לישון

הוספת תגובה

• יפעת

חיה כהן
    14/07/2009

יפעת שלום!
    אם תינוקך יונק בשעות מסויימות לעיתים קרובות ומדי פעם פותח מרווחים אז אין בעיה.
    בגיל כזה עדיף לשקול מידי פעם כדי לראות שהוא אוכל מספיק מאחר ולעיתים בגיל הזה לתינוק אין יציאות במשך מס ימים,ואין הדבר מעיד על חוסר אוכל.

בהצלחה לכם חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו