מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה בזמן הנקהשני27/08/2007
אני כחודשיים וחצי אחרי לידה ויש לי עוד 10 קילו להוריד העניין הוא שאני מניקה ושומרת על כ 1500-1800 קלוריות ביום ועושה ספורט כ 3 פעמים בשבוע
העניין הוא שקצב הירידה מאוד איטי -פחות מ 300 גרם לשבוע כשלפניי עוד דרך ארוכה...
כמה קלוריות מותר ביום וכמובן שהתזונה מאוזנת-חלבונים פחמימות וכו אבל כמה קלוריות מינימום?
האם הנקה מבזבזת קלוריות -שמעתי שכ 500 ליום גם בשלב כזה או רק בחודש הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - חודשיים לאחר הלידה
ג'ניס זאוסמר27/08/2007שלי שלום,
אני מבינה את הורך שלך ומעריכה את מעמציך אבל ממליצה מאוד שתהייה סבלנית. ייתכן שעוד מעט המב ישתפר כי את בקושי אחרי לידה והגוף שלך עדין לא ממש חזר לעצמו. אי גם ממליצה לא לעשות מבר למה שאת כבר עושה כי את עלולה לעבור את הגבול ולפגע בתפוקת החלב.
תעשי את זה לאט אבל בטח - וכל הכבוד,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הנקה עדיין שורפת קלוריות?
שני28/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלורית
ג'ניס זאוסמר28/08/2007ההנקה לא שורפת קלוריות אלה עצם יצירת החלב אשר שורפת קלוריות. האישה צריכה ליצור חלב מגופה וזה כולל חלבונים,שומנים,סוכרים וכל יתר אבות המזון הנחוצים כולל מים, ויטמינים, מלחים והמון חומרים חיוניים אחרים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)