הנקה נכונה?..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה נכונה?..
    יפעת
    16/07/2009

שלום,

התחלתי להניק אחרי חודש של בבקבוק (חלב אם, שאיבה), אני מניקה כבר שבוע, ואני נותנת לו לינוק כל פעם שהוא מבקש, עד כה הוא אכל כל 2-4 שעות בערך, חוץ מפעם ביום שהוא "דופק" פער של 5-6 שעות בין האכלות ( הוא לא נירדם מסודר אז אני נותנת לו לישון כשהוא נרדם) הפער הזה קורה פעם אחת ביום ופעם אחת בלילה , בעיקבות המרווחים הללו יוצא שהוא אוכל 5-6 פעמים ביום,כל הנקה לוקחת בערך שעה, כי הוא גם נח וגם אני מפסיקה את ההנקה להרגע כי כואב..

האם אני צריכה להחליף שד מתי שהוא , מתי

אולי הוא לא יונק נכון ובגלל זה לוקח המון זמן

עד ההנקה היו לו יצאות חרדליות ומאז שהתחלתי להניק הן יותר ירקרקות, מה זה אומר

היום נוצר מצב שהוא אוכל כמעט כל שעה, וממש לא רגוע, ולא נרדם. האם זה קפיצת גדילה(הוא בסוף שבוא חמישי ) או אולי זה בגלל הנקה לא נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה נכונה?..

הוספת תגובה

• יפעת

חיה כהן
    16/07/2009

יפעת שלום!
    ראשית כל מה שאמרת הוא נכון,צורת ההנקה יכולה להיות בגלל הנקה לא מספיק יעילה ואת זה תוכלי לאמת רק עי כך שיועצת הנקה תראה את ההנקה בזמן אמת.
    תוכלי לדעת שהוא אוכל מספיק לפי מעקב משקל בטיפת חלב.לפי התאור שלך של מס הנקות ומרווחי זמן זה נשמע טוב,למרות שהנקה לא אמורה לקחת שעה.אולי אפשר לשפר וליעל את ההנקה.
    ההנקות התכופות ביממה האחרונה בהחלט יכולים להראות על קפיצת גדילה או לחילופין אולי את מסתובבת בחום והוא צמא.
    צבע היציאות לא משמעותי כל עוד התינוק עולה במשקל,בגיל זה יכול להיות אפילו ירידה במס היציאות וזה תקין.כתבת שכואב גם יכול להצביע על בעיה בהצמדת התינוק!
    לסיכום כדאי להתייעץ עם אחות טיפת חלב שתראה שהתינוק נצמד טוב לשד ושההנקה יעילה!
    כל הכבוד ובהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו