הנקה בהפסקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בהפסקות
    מירי
    19/07/2009

הנסיך שלי בן חודש, אני משלבת בין הנקה לתמ"ל מפאת חוסר זמן וטיפול בפעוטה נמרצת. מתי שאני מיניקה אותו הוא אוכל בין 10 דק' ל-30 דק', מפסיק ושולף את הפטמה החוצה, נרדם עלי, אני עושה לו גרעפס, מנסה לתת לו לאכול עוד והוא לא מראה עניין, מחזירה אותו למיטה ואחרי כ-20-30 דק' הוא מתעורר ומראה סימנים של רעב. ככה שוב ושוב חוזר חלילה. אין רציפות ולא ברור לי למה... זה פשוט מונע ממני לעסוק בדברים רבים אחרים ולעיתים אחרי מס' פעמים אני מתייאשת ונותנת לו תוספת תמ"ל. אני גם יודעת שלא חסר לי חלב לפי המלאות בשד, ה"שפריצים" שיוצאים מהגירוי שלו את הפטמה, הוא אוכל יפה ובנינוחות עד שיוזם את ההפסקות האלה ואחרי זמן מה מבקש עוד ואילך...אם כך מה יכולה להיות הסיבה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בהפסקות

הוספת תגובה

• תשובה למירי

ג'ניס זאוסמר
    19/07/2009

היי מירי,
    קשה באמצעות המחשב לראות מה בדיוק מתרחש אבל כנראה שיש מכלול דברים המשפיעים עליו ועל ההנקה.
    1 - אני לא יכולה לדעת אם הוא תופס מספיק טוב - תנסי לחבר אותו יותר טוב
    2 - הוא כבר התרגל לארוחות או יותר נכון נשנושים לעיתים קרובות - לאחר הצד הראשון אין צורך להוצאת אוויר כל כך אלה תעירי אותו על ידי החלפת חיתול ותני לו את הצד השני מבלי שתהיה לו הפסקה.
    3 -תלחצי על השד בעת ההנקה על מנת להזרים לו יותר חלב.
    4 - בעיקר...הוא רגיל כבר לקבל תוספת ותסתמך על זה.
    אני מציעה לנסות לתת לו יותר הנקה ולהפחית בהדרגה את התוספות.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו