כאב חזק בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק בזמן הנקה
    ליאת
    21/07/2009

בתי בת 8 חודשים בעיקר יונקת ואוכלת מעט מזון מוצק. התיעצתי התכן בעבר עקב בעיה של חסימת צינורית כנראה שיש לי נטיה לכך כי זה קורה שוב ושוב אני מאד משתדלת להניק כמה שיותר אך כעת הגעתי למצב שאיני יכולה לקרב את בתי לשד מרוב כאב אפילו מגע הבגד בפטמה גורם לכאבים נוראים. אני מאד מעוניינת להמשיך להניק בעיקר כי גילינו שיתכן שיש לה רגישות למטרנה. מבחינת משקל היא עולה היטב. מה לעשות כדי להמשיך להניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חזק בזמן הנקה

הוספת תגובה

• שאלה שדולגה

ליאת
    22/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לאתמול

ליאת
    22/07/2009

לאחר יממה של רק שאיבות משני הצדדים ומתן חלב אם בבקבוק הצלחתי לחזור ולהניק בצד אחד. עדין יש מעט כאב למרות שאני לוקחת נורופן. בצד השני אין לי שום יכולת לקרב את הילדה לשד כי בנוסף לחסימה לבתי כנראה ע"פ בדיקה של קלינאית תקשורת יש פה היפוטוני וגג רפלקס חזק מה שמונע ממנה אחיזה תקינה של השד ולמרות שאני מנסה לתקן היא תמיד מתרחקת מהשד מעט כדי להמנע מרפלקס הקאה. מה אני עושה כדי למנוע את החסימות החוזרות ולהשתחרר מזו הנוכחית. אני חייבת להמשיך להניק כי בילד קודם היתה רגישות לפורמולה וגם אצל התינוקת בשני נסיונות כאשר נתנו מטרנה היא הקיאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאת

ג'ניס זאוסמר
    23/07/2009

שלום ליאת,
    קודם כול אני מאוד ממליצה שתפני לרופא מומחה לילדים או אפילו נוירולוג ילדים כדי לאמת כל אבחנה שנתנה ולהפנותך לבדיקות וטיםולים המתאימים ביותר- חשוב מאוד מאוד.
    לי לא ברור אבל אם הבעיה נובעת מהנקה לא אפקטיבית הפתרון הוא בשאיבה זמנית או מדי פעם.
    תשיגי לך מכשיר חשמלי באיכו תטובה מיד שרה - מדלה לקטינה או ספקטרה.
    אני גם ממליצה לגשת לייעוץ הנקה כי דרך האינטרנט אני לא יכולה להנחות אותך במקרה הזה.
    על תשכחי לגשת לרופא - דחוף
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו