מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי תופת בשדאפרת21/07/2009
שלום רב
אני מניקה כבר כמעט 7 חודשים. שביתי היתה בת חודש היתה לי דלקת בשד ימין בעקבות שאיבות באופן שגוי.
בשבועיים האחרונים יש לי לעיתים התנפחות צינורית ותחושה של "גוש" בשד ימין (אני כבר לא שואבת) ונקודה לבנה מתמדת בפיטמה
הלכתי לכירורג שד והוא אמר שאין מה לעשות- זו צינורית סתומה ורק קומפרסים, הנקה או הפסקת הנקה יעזרו
אני לא מעוניינת להפסיק להניק מצד אחד ומצד שני אני ממש סובלת- כל הנקה מהצד הזה מלווה בכאבים נוראיים
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאפרת
ג'ניס זאוסמר21/07/2009היי אפרת,
אם יש ך צינורית חסומה - יש מה לעשות.
1 - תניקי הרבה מהצד הזה
2 - תעשי קומפרסים חמים באיזור לפני ההנקה ותעסי את המקום בזמן ההנקה.
3 -יש גם שיטה - לרכון מעל קערת מים חמימים(לא חם מדי שלא תקבלי כוויה) ולעסות את השד שאת המצב של רכינה.
4 - לקחת אדוויל נגד כאבים
5 - אם הנקודה הלבנה נראת כמו שלפוחית אפשר לפתוח אותה - לבקש מרופא
המצב הזה עלול להתרחש בשלב שמפחיתים הנקות,מתחילים תוספות, תינוק ישן פרקי זמן ארוכים יותר וכל לחץ על שד - תיק צד, שינה על הבטן, חזייה לא מתאימה ..
מאחלת לך הקלה מהירה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מה עושים שממש לא ניתן להניק
ליאת21/07/2009שאלתי למטה שאלה באותו נושא ודי קיבלתי תשובה כאן אך מה לעשות עכשיו שהכאבים כאלה שלא ניתן להניק בכלל האם שאיבות תכופות ע"י מכשיר ספקטרא יכולות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)